Σανσόν : «Προπονητής υψηλού επιπέδου ο Ερέρα, μακάρι να έρθει στον Άρη»

Σανσόν : «Προπονητής υψηλού επιπέδου ο Ερέρα, μακάρι να έρθει στον Άρη»

Ο πρώην επιθετικός της ομάδας αναφέρθηκε στον υποψήφιο για τον πάγκο των κίτρινων με συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια αναφέρθηκε στον Πάκο Ερέρα ο Φελίπε Σανσόν σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σε σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο πρώην επιθετικός των κίτρινων τόνισε πως στον Ισπανό τεχνικό αρέσει το ποδόσφαιρο κατοχής και θα ήταν μια ποιοτική επιλογή για τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ARENA FM 89.4:

Για τον Πάκο Ερέρα και το ενδιαφέρον του Άρη: «Είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής στην Ισπανία, με πολύ καλό βιογραφικό. Με ξάφνιασε η είδηση. Γιατί διαπραγματεύεται με αρκετές ομάδες στην Ισπανία. Δεν αφορά το μέγεθος του Άρη το γεγονός ότι ξαφνιάστηκα. Απλά το όνομα του παίζει δυνατά σε πολλές ομάδες στην Ισπανία. Μακάρι να έρθει. Θα πάρει ένα τεχνικό πολύ υψηλού επιπέδου ο Άρης».

Για το πώς δουλεύει: «Δεν τον είχα ποτέ προπονητή, αλλά έμαθα πολλά από συμπαίκτες μου. Μιλάνε γι αυτόν με τα καλύτερα λόγια. Του αρέσει το ισπανικό μοντέλο, να έχει την κατοχή της μπάλας. Αυτό εξαρτάται από το ρόστερ που θα έχει, βέβαια».

Για το αν το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού θα βρει απήχηση: «Αυτό είναι σίγουρο. Αυτό το στυλ παιχνιδιού αρέσει στον κόσμο. Το σημαντικό είναι να έχει θετικά αποτελέσματα, αυτά κρίνουν το έργο ενός τεχνικού».

Για τη σταδιοδρομία του: «Ήμουν στην Χιρόνα. Μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου πήγα στην Αλμπαθέτε. Αυτή τη στιγμή στα 36 μου , αυτό που θέλω είναι να διασκεδάζω το ποδόσφαιρο».

Για το αν επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα: «Θα πρέπει να ζήσω δεύτερη εφηβεία για να γίνει αυτό».

Για τις μνήμες του από τον Άρη: «Έχω πολλές αναμνήσεις και όμορφες στιγμές. Συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ και σε τελικό κυπέλλου, ενώ θυμάμαι και την μεγάλη συμπαράσταση του κόσμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ