Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή 1-1

Πανσερραϊκός – Παναχαϊκή 1-1

Ο Πανσερραϊκός έμεινε στο 1-1 με την Παναχαϊκή και υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Γ' εθνική κατηγορία. Νίκη - σωτηρία για την Αναγέννηση κόντρα στον Εργοτέλη (2-1)

Στη Γ’ Εθνική κατηγορία υποβιβάστηκε και μαθηματικά ο Πανσερραϊκός που έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Παναχαϊκή. Τα Λιοντάρια προηγήθηκαν στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης με τον νεαρό Πέτρου, όμως ο Κυνηγόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 39′. Οι γηπεδούχοι μάλιστα αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Αποστολόπουλου στο 42ο λεπτό όμως δεν κατάφεραν να το εκμεταλλευτούν. Ο Κρητικός δεν ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος με την ομάδα των Σερρών να αποχαιρετά τη Football League.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Πολίτης, Τσελεπίδης, Σιάκκας (46′ Ρούσσος), Ποζατζίδης, Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Γιαξής (79′ Στέβιτς), Κρητικός, Πέτρου (69′ Πόζογλου), Δούμτσιος, Ενομό.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Αργυρόπουλος (59′ Μωραΐτης), Σωτηράκος, Πλέγας, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (83′ Κωνσταντακόπουλος), Πολύχρόνης, Αντωνακόπουλος (65′ Ντάσιος), Κυνηγόπουλος.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Εργοτέλης 2-1

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 2-1 του Εργοτέλη στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι της 32ης αγωνιστικής και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2 γκολ πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα είκοσι λεπτά παιχνιδιού, ο Τσέλιος μείωσε (2-1) στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά οι Θεσσαλοί κράτησαν το προβάδισμα ως το τέλος και πήραν τεράστια ανάσα αναφορικά με την υπόθεση της παραμονής τους στην κατηγορία.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης (20′ λ. τρ. Βατουσιάδης), Τζέκος, Μπιτέλης, Πλαβούκος (74′ Καραγιάννης), Σταματάκης, Κονέ, Σουντούρα, Χαντζάρας (85′ Μπούσδρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης (84′ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Έφορντ (67′ Μανουσάκης), Σταματάκος.

Αιγινιακός – Καλλιθέα 2-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε και ο Αιγιανιακός κόντρα στην Καλλιθέα (2-0) και πλέον θα παίξει το τελευταίο του χαρτί τις τελευταίες αγωνιστικές κόντρα στον Εργοτέλη στην Κρήτη και την Παναχαϊκή στο Αιγίνιο. Η ομάδα του Νικολαϊδη καρδιοχτύπησε για αρκετά λεπτά, αφού παρέμενε το 0-0 μέχρι το 71ο λεπτό όταν ο Πέριτς έκανε το 1-0 για να σφραγίζει τη νίκη ο Κούστας στο 82ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Πρσκυνητόπουλος (15’ Ανδρικόπουλος – 53’ Πέριτς), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Πολύζος, Τοπαλίδης, Σοφιάνης, Ζούρκος, Τσολακίδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Πασάι, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Γκέτσι, Καντέ, Βαλμάς (13’ Τζιτζικαλάκης), Κόττας (74’ Μίγγος), Ζυγκερίδης (62’ Σμυρλής), Χοτζάλι

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής της Football League:

Σπάρτη – Αρης 0-3

Τρίκαλα – ΑΟΧ Κισσαμικός 2-1

Απόλλων Πόντου – Απόλλων Λάρισας 1-0

Παναιγιάλειος – Καραϊσκάκης 0-0

Δόξα Δράμας – Βέροια 3-0 α.α.

ΟΦΗ – Αχαρναϊκός 3-0 α.α.

Η βαθμολογία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ