Ραούλ Μπράβο : Επιστρέφει στον Άρη!

Ραούλ Μπράβο : Επιστρέφει στον Άρη!

Πόστο στον Άρη της Σούπερ Λίγκας ετοιμάζεται να αναλάβει ο πρώην στόπερ του Αρη, του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αρης από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα και ο Ραούλ Μπράβο βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στους κίτρινους! Όχι βεβαίως ως ποδοσφαιριστής, καθώς ο 37χρονος Ισπανός έχει κρεμάσει τα παπούτσια του από το 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπράβο προορίζεται από τον Θόδωρο Καρυπίδη είτε για αθλητικός διευθυντής, είτε για συνεργάτης του Πάκο Ερέρα!

Τις τελευταίες ημέρες το όνομα του 64χρονου συμπατριώτη του προπονητή ακούγεται ολοένα και πιο έντονα για τον Αρη και σε περίπτωση που τελικά αναλάβει τους Θεσσαλονικείς, είναι πιθανό να έχει βοηθό του τον Μπράβο.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει περάσει αρκετά από τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ελλάδα, συνεπώς είναι γνώστης τόσο του πρωταθλήματος όσο και της νοοτροπίας της χώρας μας.

Συγκεκριμένα ο Ραούλ Μπράβο έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού την 4ετία 2007-11, ενώ το τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε για τη λογαριασμό της Βέροιας. Επόμενος σταθμός του ήταν ο Αρης, τη διετία 2015-17.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει καλές σχέσεις μαζί του, ενώ ποντάρει στην ισχυρή προσωπικότητα, αλλά και τις γνωριμίες που ο Μπράβο διαθέτει στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Πλέον μένει να δούμε τις επόμενες μέρες αν τελικά βρεθεί στον κίτρινο πάγκο, ή αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στον «Θεό του πολέμου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ