Άρης : Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για Πανσερραϊκό

Άρης : Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για Πανσερραϊκό

Η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο από τον Δημήτρη Σπανό.

Ο Άρης έκανε την τελευταία του προπόνηση ενόψει του αυριανού ματς με τον Πανσερραϊκό (5 μ. μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Δημήτρης Σπανός θα ανακοινώσει την αποστολή αύριο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, όπως συνηθίζει.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με την πρωινή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/05, 17:00), στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σ’ έναν ακόμη εντός έδρας αγώνα, ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Σπανός, θα ανακοινώσει την αποστολή αύριο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την ομάδα των Σερρών.

Τα εισιτήρια και τα t-shirts του αυριανού αγώνα

Οι τιμές των εισιτηρίων του παιχνιδιού με τον Πανσερραϊκό είναι οι εξής:

• 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3
• 15 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9
• 30 ευρώ στα VIP

Στην τιμή του εισιτηρίου (σε όλες τις θύρες) συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό t-shirt.

Να υπενθυμίσουμε ότι αύριο, Κυριακή, τα εισιτήρια μαζί με τα t-shirts θα διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00.
Επίσης θα λειτουργήσουν μόνο δύο εκδοτήρια, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 14:00 (στα εκδοτήρια ο αριθμός των t-shirts θα είναι περιορισμένος).

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συνιστά στον κόσμο της ομάδας μας να φροντίσει για την έγκαιρη εξασφάλιση του εισιτηρίου και της προσέλευσής του στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία της τελευταίας στιγμής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ