Γκολ στην ανθρωπιά από τον ΟΦΗ

Γκολ στην ανθρωπιά από τον ΟΦΗ

Φιλικό παιχνίδι προκειμένου να βοηθήσει με τα έσοδα που μαζεύτηκαν έναν συνάνθρωπό μας, έδωσε με τη Νεάπολη ο ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς είναι η σειρά του να αγωνιστεί με τη Βέροια η οποία έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Έτσι οι ασπρόμαυροι έδωσαν φιλικό ματς με φιλανθρωπικό σκοπό (για έναν άνθρωπο που το έχει ανάγκη), επικρατώντας με 10-1 της Νεάπολης.

Έξι γκολ σημείωσε έβαλε ο Τοπούζης ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Φαζός, Παπατόλιος, Κουτσιανικούλης και Μάνος. Για την Νεάπολη το μοναδικό τέρμα πέτυχε ο Βασιλόπουλος.
Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις στους Νίκο Παπαδόπουλο, Δημήτρη Μάνο και Νίκο Ανδριαδάκη από την πλευρά του ΟΦΗ και η Αστυνομική Διευθυνση Νεάπολης.

Στο φιλικό ματς, ο ΟΦΗ δοκίμασε έναν 20χρονο τερματοφύλακα από την Κω.

Παπαδόπουλος : «Μεγαλώνουν οι απαιτήσεις»
Ο τεχνικός του ΟΦΗ, μετά το τέλος του ματς, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση που μας έγινε να βοηθήσουμε και να συμμετάσχουμε σε ένα φιλικό που γίνεται για ιερό σκοπό γιατί έτσι αρμόζει στην ομάδα μας. Ελπίζω να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας.Όσον αφορά στον ΟΦΗ, προχωράμε στα επόμενα βήματα πάντα σε συνεννόηση με την Διοίκηση. Είμαστε σε καλό δρόμο.

Πρωταρχικός στόχος μας είναι να τελειώσει το θέμα των ανανεώσεων που είναι ηθικό και μετά να προχωρήσουμε σε μεταγραφές. Υπάρχει χρόνος. Είναι μία δύσκολη περίοδος και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Αυτή είναι όμως η σημαντικότερη περίοδος για να πετύχεις τους στόχους σου. Οι παίκτες περιμένουν το ματς με την Σπάρτη, ένα ματς γιορτή που θα το πανηγυρίσουμε αλλά όχι με τρελά πράγματα. Η επόμενη μέρα θέλει δουλειά καθώς είναι μεγαλύτερες οι απαιτήσεις».

*Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα gentikoule.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ