Σπάρτη – Απόλλων Λάρισας 2-0

Σπάρτη – Απόλλων Λάρισας 2-0

Με δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι η Σπάρτη επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας (2-0) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σχετικά «ήσυχα» με τους γηπεδούχους να έχουν μια σχετική υπεροχή και με μόνη αξιόλογη φάση αυτή του 26ου λεπτού, όταν ο Νιάρος […]

Με δύο γκολ από το σημείο του πέναλτι η Σπάρτη επικράτησε του Απόλλωνα Λάρισας (2-0) και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε σχετικά «ήσυχα» με τους γηπεδούχους να έχουν μια σχετική υπεροχή και με μόνη αξιόλογη φάση αυτή του 26ου λεπτού, όταν ο Νιάρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Η Σπάρτη μπήκε πιο δυναμικά στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 56′ με πέναλτι του Τριανταφυλλάκου, το οποίο είχε κερδίσει ο Ράντι σε χέρι του Κουρτεσιώτη. Οι πρωταγωνιστές παρέμειναν οι ίδιοι και οκτώ λεπτά αργότερα ο αμυντικός του Απόλλωνα ανέτρεψε αυτή τη φορά τον Ράντι, με τον Ράνο να κάνει το 2-0 από την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν σωστά μέχρι το τέλος και δεν απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους με το 2-0 να είναι και το τελικό σκορ.

Σπάρτη (Σωτηρόπουλος): Γιακουμής, Ζουλιώτης, Νιάρος, Βοσνακίδης, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας (Παναγιώτου 70’), Ράντι (Κατσίκης 84’), Ράνος, Φουρτάδο.

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Ανδρέου Ευαγ., Παπαζαχαρίας, Χατζής, Σουλίδης (Τσιλούλης 68’), Αγρόδημος, Καρακατσάνης (Βουτσιάς 82’), Μαυριάς (61’ Λαμπρόπουλος), Σαχινίδης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ