Θέλει Σαλίνο ο ΟΦΗ!

Θέλει Σαλίνο ο ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Βραζιλιάνο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και είναι αποφασισμένοι να δώσουν μάχη για να πείσουν να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο ΟΦΗ πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί πανηγυρίζουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία και παράλληλα έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στο μέλλον, εξετάζοντας περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Η διοίκηση του κρητικού συλλόγου «σκανάρει» την αγορά, με στόχο να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο δεν θα κινδυνεύσει και θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικό απέναντι στις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΦΗ έχει στο στόχαστρό του έναν πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Λεάντρο Σαλίνο,  ο οποίος αγωνίστηκε στο μεγάλο λιμάνι από το 2013 έως το 2016 και είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Ο Βραζιλιάνος έχει επιστρέψει πλέον στην πατρίδα του και αγωνίζεται με τη φανέλα της Σάντα Κρουζ. Εκτός από τον Ολυμπιακό, ο 33χρονος πλέον μπακ έχει αγωνιστεί επίσης μεταξύ άλλων σε Νασιονάλ, Φλαμένγκο, Μπράγκα και Βιτόρια.

Ο έμπειρος μπακ έζησε τρία χρόνια στην Ελλάδα και έχει δεθεί με τη χώρα μας, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΟΦΗ, προκειμένου να τον πείσει να γίνει μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου. Η περίπτωσή του, ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη και τη δεδομένη στιγμή ουδείς γνωρίζει αν ο Σαλίνο είναι διατεθειμένος να επιστρέψει.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ θα κυνηγήσουν την υπόθεση και θα προσπαθήσουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Δεν θα είναι εύκολη η αποστολή τους, όμως, τίποτα δεν είναι απίθανο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ