Σώθηκε ο Εργοτέλης, μαίνεται η μάχη για την παραμονή

Σώθηκε ο Εργοτέλης, μαίνεται η μάχη για την παραμονή

Συνεχίζεται η μάχη για την παραμονή στη Football League, με τους Αιγινιακό, Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας να δίνουν μεγάλη μάχη για να διατηρηθούν στην κατηγορία. Αντίθετα, ο Εργοτέλης με την επιβλητική νίκη που πέτυχε επί του Αιγινιακού (5-1) σώθηκε και τυπικά, με την ομάδα της Πιερίας να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Στην 33η […]

Συνεχίζεται η μάχη για την παραμονή στη Football League, με τους Αιγινιακό, Σπάρτη και Αναγέννηση Καρδίτσας να δίνουν μεγάλη μάχη για να διατηρηθούν στην κατηγορία. Αντίθετα, ο Εργοτέλης με την επιβλητική νίκη που πέτυχε επί του Αιγινιακού (5-1) σώθηκε και τυπικά, με την ομάδα της Πιερίας να βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.

Στην 33η αγωνιστική οι τρεις ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία ηττήθηκαν και παραμένουν ισόβαθμες, κάτι που σημαίνει ότι όλα θα κριθούν στην 34η και τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, η Σπάρτη διασύρθηκε στη Δράμα με 7-0 από τη Δόξα, η Αναγέννηση Καρδίτσας έχασε στην Πάτρα με 4-1 από την Παναχαϊκή, ενώ ο Αιγινιακός ηττήθηκε από τον Εργοτέλη.

Οι Αιγινιακός, Σπάρτη και Αναγέννηση έμειναν στους 37 βαθμούς, με την ομάδα της Πιερίας να βρίσκεται στη πιο δύσκολη θέση, καθώς σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας είναι αυτή που θα αποχαιρετήσει την κατηγορία. Στην 34η στροφή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή (27/05) ο Αιγινιακός θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή, η Σπάρτη θα παίξει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ και η Αναγέννηση Καρδίτσας θα φιλοξενήσει τον Αρη.

Εργοτέλης – Αιγινιακός 5-1

Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυνατά στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Κάιπερς. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αιγινιακός έφερε το ματς στα ίσια με πλασέ του Πέριτς. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν 4 γκολ και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη. Στο 70’ ο Κάιπερς έκανε το 2-1, στο 75′ ο Τσέλιος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Τάκη Γκώνια, στο 77’ ο Ιατρούδης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και στο 90’ ο Σταματάκος διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Εργοτέλης (Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Μπουρσέλης, Τσέλιος, Μπάτζιος, Μπούζας, Οικονόμου (66′ Μαζουλουξής), Σταμόπουλος (45′ λ.τρ. Νικολακάκης), Μπουτσάκης, Κάιπερς (71′ Ιατρούδης), Σταματάκος, Αγγελόπουλος.

Αιγινιακός (Νικολαΐδης): Τόλιος, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Τοπαλίδης, Πέριτς, Κουστάν (76′ Μπιλάλι), Ζούρκος, Τσολακίδης (58′ Χότζιτς).

Δόξα Δράμας – Σπάρτη 7-0

Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα η Δόξα Δράμας ξεπέρασε το εμπόδιο της Σπάρτης, διαλύοντας την ομάδα της Πελοποννήσου με 7-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νίκος Κουσκουνάς, ο οποίος σημείωσε 5 γκολ! Ο 29χρονος επιθετικός σκόραρε τριες φορές στο πρώτο ημίχρονο (30’, 31’, 40’) και δύο φορές στο δεύτερο μέρος (58’, 84’). Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Αλέξανδρος Αρναρέλλης (81’) και Βασίλης Βαλλιάνος (88’).

Δόξα Δράμας (Βασιλακάκης): Μένκα, Σπυρόπουλος, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Βιτλής, Μπαϊκαρά (67′ Λίτσκας), Κάσες (11′ λ.τρ. Αρναρέλλης).

Σπάρτη (Οικονόμου- Αποστολάκος): Τρακάκης (77′ Μπακοδήμος), Σάββα, Τσιόφου, Γραικός, Βοσνακίδης, Κολτσίδας, Μουζακίτης, Κωστάκης, Καζβιρόπουλος, Ρούμπος, Δοδοντσάκης.

Παναχαϊκή – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-1

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον αέρα του φαβορί και μόλις στο 3ο προηγήθηκαν 1-0 με γκολ του Παναγιώτη Μωραΐτη. Στο 5’ η Παναχαϊκή ξαναχτύπησε, με τον Παναγιώτη Κυνηγόπουλο να κάνει το 2-0. Στο 38’ η Αναγέννηση μείωσε σε 2-1 με τον Σουντουρα, με τον Φωτάκη στο 53’ να δίνει ξανά προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Μωραΐτης στο 84’.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Χαλκιάς, Πολίμος, Σωτηράκος, Φωτάκης (81′ Μαστραντωνάκης), Πλέγας, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (67′ Μασούρας), Αντωνακόπουλος (74′ Αργυρόπουλος), Μωραΐτης

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Παλαβούκος, Σταματάκης, Κονέ, Σουντουρά, Χατζάρας

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο Αρης κέρδισε με 2-0 τον Πανσερραϊκό, ο Κισσαμικός διέλυσε με 7-0 τον Απόλλωνα Λάρισας, η Καλλιθέας ηττήθηκε εντός έδρας από τα Τρίκαλα με 1-0 και η ΑΕ Καραϊσκάκης νίκησε τον Απόλλωνα Πόντου (2-1).

Η βαθμολογία:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ