Άρης : Ρεπό για τους κιτρινόμαυρους σήμερα, αύριο η Συνέντευξη Τύπου του Νέτο

Άρης : Ρεπό για τους κιτρινόμαυρους σήμερα, αύριο η Συνέντευξη Τύπου του Νέτο

Οι παίκτες του Άρη απολαμβάνουν σήμερα το ρεπό τους, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη η Συνέντευξη Τύπου του Ντάρσι Νέτο.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη, καθώς σήμερα ο Δημήτρης Σπανός τους έχει παραχωρήσει ρεπό. Το μεσημέρι της ίδια μέρας ο Ντάρσι Νέτο θα μιλήσει σε συνέντευξη Τύπου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τέλος, η ΠΑΕ έκανε γνωστό πως συνεχίζεται η διάθεση της συλλεκτικής της μπλούζας μέσω της μπουτίκ της ομάδας.

Η ενημέρωση των κιτρινόμαυρων:

«Μέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Τρίτη. Η προπόνηση θα είναι πρωινή και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (27/05, 17:00), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής (τελευταίας) του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018».

Συνέντευξη Τύπου του Νέτο:

«Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι αύριο, Τρίτη, ο Ντάρσι Νέτο θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 14:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης».

** Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεση των αναμνηστικών t-shirt από την ARIS F.C. Boutique στη συμβολική τιμή των 5 ευρώ. Στην ίδια τιμή θα είναι και τα παιδικά t-shirts».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ