ΟΦΗ : Συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης

ΟΦΗ : Συνέντευξη Τύπου το πρωί της Πέμπτης

Την πραγματοποίηση της συνέντευξης τύπου για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ γύρω από το αγωνιστικό και το διοικητικό, ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας θα τοποθετηθούν σε διάφορα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ, θα παραχωρήσουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ. Όπως ενημέρωσαν οι ασπρόμαυροι μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν, θα συναντηθούν με τους εκπροσώπους του Τύπου στις 11 το πρωί της Πέμπτης (24/5).

Μέσως αυτής, θα μιλήσουν για τη φετινή σεζόν, για τα πλάνα που υπάρχουν για την επόμενη, για την κατάσταση στο διοικητικό και τα οφειλόμενα που υπάρχουν, αλλά και άλλα πολλά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, κάτι που είχε αναγγελθεί από τις προηγούμενες ημέρες, το παιχνίδι της Κυριακής με τη Σπάρτη, που είναι το τελευταίο του πρωταθλήματος, αλλά και η ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου της ομάδας, για θέματα που αφορούν αυτήν την εποχή τον ΟΦΗ, θα είναι το αντικείμενο συνέντευξης τύπου που θα δοθεί την Πέμπτη (24/5) στις 11 π.μ. στην αίθουσα τύπου του Γεντί Κουλέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ