Άρης : Προπόνηση και αποστολή

Άρης : Προπόνηση και αποστολή

Ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος του αυριανού προγράμματος εκγύμνασης θα ανακοινώσει τη 18αδα που θα ταξιδέψει στη Καρδίτσα.

Η προετοιμασία των παικτών του Άρη ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας θα ολοκληρωθεί με την αυριανή πρωινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγένειου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας (27/05, 17:00), στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής (τελευταίας) του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Να θυμίσουμε ότι αύριο, Σάββατο, στις 11:00, πριν από την πρωινή προπόνηση της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί η τελευταία Media Day της σεζόν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η Media Day θα είναι ελεύθερη για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με όποιον ποδοσφαιριστή επιθυμούν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ