Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης 0-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης 0-1

Απίστευτη εξέλιξη στην Καρδίτσα, με την Αναγέννηση να κρατάει τη σωτηρία της ως το 90' αλλά τελικά να υποβιβάζεται, μετά το γκολ-πέναλτι του Λώττα στις καθυστερήσεις!

Σε ένα ματς με απίστευτη εξέλιξη και φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων κυρίως για τους γηπεδούχους, ο Αρης επικράτησε της Αναγέννησης στην Καρδίτσας με 1-0 και την καταδίκασε σε υποβιβασμό!

Ενώ φαινόταν πως το παιχνίδι θα έληγε ισόπαλο χωρίς τέρματα, αποτέλεσμα που θα κράταγε τους Θεσσαλούς στην κατηγορία, ήρθε η μεγάλη ανατροπή στις καθυστερήσεις!Το γκολ-πέναλτι του Λόττα στο 90+1’ χάρισε τη νίκη στους κίτρινους, στέλνοντας στη Γ΄Εθνική την Αναγέννηση!

Ως εκείνη τη στιγμή τον υποβιβασμό έβλεπε κατάματα η Σπάρτη, που έχανε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με 5-0! Απαρηγόρητοι παίκτες και οπαδοί των γηπεδούχων, που έχασαν την κατηγορία μέσα σε λίγα λεπτά…

Από την άλλη ο Άρης ήταν ξεκάθαρα ανώτερος στο σημερινό ματς και άξιζε τη νίκη, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Η ομάδα του Σπανού ολοκλήρωσε πετυχημένα μια χρονιά στην οποία στόχο είχε την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και που κατάφερε να τον πετύχει.

Οι Θεσσαλονικείς τερμάτισαν στη 2η θέση με 85 βαθμούς, 26 νίκες, 7ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα ενώ τα γκολ ήταν 65 υπέρ και 13 κατά

Κυρίαρχος ο Άρης

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το πρώτο μέρος εξελίχθηκε σε… μονότερμα για τον Αρη. Η κατοχή της μπάλας ήταν 72%-28% υπέρ των κίτρινων, οι οποίοι είχαν 4-5 καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ.

Οι σημαντικότερες ήταν στο 4’ ένα σουτ του Μπούρμπου, στο 11’ ένα τετ α τετ του Πασά, στο 25’ με ένα καλό σουτ του Τσουμάνη και στο 30’ μια κεφαλιά του Μπαστακού.

Ανάλογη εικόνα στο ματς όσον αφορά την κατοχή είχαμε και στο δεύτερο μέρος. Δηλαδή η μπάλα ήταν σχεδόν όλη την ώρα στα πόδια του Άρη, με την Καρδίτσα να αμύνεται μαζικά.

Δοκάρι από τον Τσουμάνη

Στο 47’ ο Παυλίδης είχε ένα σουτ, στο 71’ ο Πασσάς δεν πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα στο τετ α τετ του με τον Γκέκα, ενώ στο 75’ τεχνικό σουτ του Μπαστακού απέκρουσε δύσκολα ο «κίπερ» της Καρδίτσας Η μεγαλύτερη στιγμή για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 79’, όταν ο Τσουμάνης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με σουτ από τα αριστερά!

Λύτρωση για τον Αρη, μαχαιριά για την Καρδίτσα

Τελικα το γκολ ήρθε για τον Άρης στις καθυστερήσεις, από καθαρό πέναλτι που κέρδισε ο Πασάς. Ο Λώττας ανέλαβε την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. Το ματς τελείωσε με τον Άρη να τερματίζει οριστικά δεύτερος και να παίζει για την ιστορία του σε ένα ματς ουσιαστικά αδιάφορο για εκείνον.

Μαύρη μέρα για την Αναγέννηση που έχασε την κατηγορία, καθώς ήθελε τον βαθμό της ισοπαλίας για να παραμείνει…

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γ. Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Βατουσιάδης, Μπιτέλης, Πλαβούκος (88΄Μπούσδρας), Σταματάκης, Πλούμης (58΄Ντάγκρας), Σουντουρά, Χαντζάρας.

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Μπούρμπος (46΄Κλιγγόπουλος), Μαραγκός, Τσουμάνης, Μουμίν, Παυλίδης (83΄Χαντί), Μπαργκάν (63΄Λώττας), Πασάς, Κανακούδης, Μπαστακός.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Παρασίου, Γιαννίκος

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ