Τρομερό κοντράστ: Αποθέωση για τον Αρη, δάκρυα για τους Θεσσαλούς (pics)

Τρομερό κοντράστ: Αποθέωση για τον Αρη, δάκρυα για τους Θεσσαλούς (pics)

Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το πως βίωσαν οι οπαδοί και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τη νίκη του Άρη στις καθυστερήσεις επί της Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-0.

Εντυπωσιακό ήταν το κοντράστ των συναισθημάτων στο γήπεδο της Καρδίτσας, στο παιχνίδι της Αναγέννησης με τον Αρη για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Για περίπου 90 λεπτά η ομάδα της Καρδίτσας κρατούσε την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς το αποτέλεσμα απέναντι στους κίτρινους παρέμενε ισόπαλο. Την ίδια ώρα, η Σπάρτη γινόταν… σάκος του μποξ απέναντι στον ΟΦΗ, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 5-0.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως το 0-0 ανάμεσα σε Θεσσαλούς και Θεσσαλονικείς θα παρέμενε ως το φινάλε, ο Γιάννης Πασσάς κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις, με τον Λώττα να ευστοχεί.

Το τελικό 1-0 βρήκε τον Αρη να πανηγυρίζει μια νίκη που πέτυχε για την ιστορία του και παράλληλα να αποθεώνεται από τον κόσμο του που βρέθηκε στην Καρδίτσα για το φινάλε της σεζόν.

Οι κίτρινοι είχαν πετύχει εδώ και καιρό τον στόχο της ανόδου και πλέον ήταν η ώρα για να εισπράξουν το χειροκρότημα που τους αναλογούσε, στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι έχαναν τη… γη κάτω από τα πόδια τους. Αυτή η ήττα τους έφερνε ισόβαθμους με τη Σπάρτη, με την τελευταία όμως να υπερτερεί, άρα και να σώζει την κατηγορία.

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τα εκ διαμέτρου αντίθετα συναισθήματα που βίωσαν παίκτες και οπαδοί των δύο ομάδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ