Καλλιθέα – ΑΟΧ Κισσαμικός 0-3

Καλλιθέα – ΑΟΧ Κισσαμικός 0-3

Ο Κισσαμικός πέρασε με τριάρα (3-0) από την έδρα της Καλλιθέας για την τελευταία αγωνιστική της Football League και έκλεισε το πρωτάθλημα στην 4η θέση.

Στο Γρηγόρης Λαμπράκης, η Καλλιθέα υποδέχθηκε τον Κισσαμικό, για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Μετά από ένα 20’ χωρίς ιδιαίτερη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Παντελάκη στο 25’. Η Καλλιθέα προσπάθησε να ανασυνταχθεί και να ισοφαρίσει, αλλά αντί αυτού, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα με τον  Χαλκιαδάκη να διαμορφώνει το 2-0 στο 45’, που ήταν και τος σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους για κάτι καλό αλλά οι Βρεττός (53’) και Ζεζάι (63’) ήταν άστοχοι. Τελικά οι παίκτες του Γιώργου Πετράκη βρήκαν ένα ακόμη γκολ λίγο πριν τη λήξη του ματς με τον Λεμονή να νικά τον Κουτογλίδη στο 84’ για το τελικό 3-0. Με τη νίκη αυτοί οι Κρητικοί έκλεισαν ιδανικά τη σεζόν και προσπέρασαν τη Δόξα Δράμας, τερματίζοντας τελικά στη 4η θέση του πρωταθλήματος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κουτογλίδης Ντιακιτέ (54′ Ζυγκερίδης), Συριόπουλος, Παπαγγελής, Παυλής, Χοτζάλι, Μίγγος, Τουρούκης (75′ Βασιλείου), Κόττας (46′ Μήλιος), Ζεζάι, Γλυνός

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Παντελάκης, Τόλι, Ζιούλης, Σάλιακας (82′ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης (70′ Καραγεώργης), Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Βρεττός (59′ Νικόλτσης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ