Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε Παπαβασιλείου

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε Παπαβασιλείου

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου θα διαδεχθεί τον Τάκη Γκώνια στον πάγκο του Εργοτέλη, όπως ανακοινώθηκε από την κρητική ΠΑΕ.

Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου θα αντικαταστήσει τον Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ το βράδυ της Τρίτης (29/05).

Πρόκειται για Κύπριο προπονητή, ο οποίος (μεταξύ πολλών άλλων) έχει περάσει από τον ΟΦΗ, ενώ στην ανακοίνωση τονίζεται το πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του. Η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε ήταν η Σλόβαν Μπρατισλάβας, τη σεζόν 2015 – 2016.

Αναλυτικά:

«Ο Νικόδημος Παπαβασιλείου είναι ο αντικαταστάτης του Τάκη Γκώνια στον πάγκο του Εργοτέλη. Ο Κύπριος τεχνικός είναι ο άνθρωπος που επέλεξε η διοίκηση της ομάδος μας να αναλάβει το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας στο νέο πρωτάθλημα της Football League 2018-2019.

Ο 47χρονος τεχνικός στο παρελθόν έχει εργαστεί κατά σειρά σε ΑΠΕ Πιτσιλιάς, Ολυμπιακό Λευκωσίας, ΟΦΗ, Δόξα Κατοκοπιάς, Ένωση Παραλιμνίου, Απόλλων Λεμεσού, Ερμή Αραδίππου και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Να σημειώσουμε επίσης ότι υπό την εποπτεία του είναι η ακαδημία ποδοσφαίρου «Nikki Papavasiliou Football Academy» στη Μεγαλόνησο.

Την ερχόμενη Πέμπτη η ΠΑΕ Εργοτέλης σε συνέντευξη τύπου που θα παραθέσει στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου στις 10:30 το πρωί θα προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση του Νικόδημου Παπαβασιλείου. Παράλληλα θα ανακοινώσει την συνεργασία της με την εταιρεία η οποία θα ντύσει φέτος την ομάδα μας. Τέλος ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλη θα προχωρήσει στον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και εν συνεχεία στον προγραμματισμό και τους στόχους της νέας αγωνιστικής σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ