Συνεχίζει με Πετράκη ο Κισσαμικός

Συνεχίζει με Πετράκη ο Κισσαμικός

Η κρητική ομάδα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 30χρονο τεχνικό για έναν ακόμη χρόνο.

Στον πάγκο του Κισσαμικού θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Γιώργος Πετράκης. Ο νεαρός προπονητής έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του κρητικού συλλόγου και οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο. Ο 30χρονος τεχνικός την περσινή σεζόν κατάφερε να παρουσιάσει μια δυνατή ομάδα, η οποία έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο και τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μαζί με τον Πετράκη θα παραμείνουν στον Κισσαμικό και οι δύο άμεσοι βοηθοί του, Γιάννης Τάτσης και Απόστολος Λεκίδης, αλλά και ο γυμναστής Λάζαρος Βαρδάκης.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

«Ο «αρχιτέκτονας» της εξαιρετικής πορείας που έκανε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα Football League 2017-2018, Γιώργος Πετράκης, θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Στο πλευρό του θα έχει το ίδιο τιμ, με το οποίο κατάφερε να οδηγήσει το νεανικότερο ρόστερ της κατηγορίας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη, καθώς και με τους συνεργάτες του, Γιάννη Τάτση (άμεσος συνεργάτης), Λάζαρο Βαρδάκη (γυμναστής) και Απόστολο Λεκίδη (προπονητής τερματοφυλάκων)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ