Ανακοίνωσε Βέρτζο και Βουτσελά η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Βέρτζο και Βουτσελά η Κέρκυρα

Ο έμπειρος πορτιέρο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Φαίακες, ενώ η συμφωνία με τον νεαρό τερματοφύλακα είναι για τρία χρόνια.

Στη Football league με τα χρώματα της Κέρκυρας θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Άγγελος Βέρτζος και Νίκος Βουτσελά.

Ο έμπειρος σέντερ μπακ αποχώρησε από το ρόστερ των Τρικάλων και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Φαίακες. Ο 19χρονος πορτιέρο, ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στα Τρίκαλα, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Θεσσαλίας και υπέγραψε για 3 χρόνια.  Ο Βέρτζος την περσινή σεζόν έπαιξε σε 33 παιχνίδια με τη φανέλα της θεσσαλικής ομάδας, ενώ ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίστηκε μόλις σε 3 ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή  Άγγελο Βέρτζο και υπέγραψε συμβόλαιο για ενα χρόνο με την ομάδα μας. Ο Άγγελος Βέρτζος είναι ενας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία στην Football League μετρώντας την περασμένη σεζόν 33 συμμετοχές όπου σημείωσε και 2 γκόλ. Ο έμπειρος σέντερ μπακ ο οποίος συνολικά μετράει 225 συμμετοχές και 7 γκόλ στην Football League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις ΑΕΛ, Βέροια, Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκη Βόλου, Δόξα Δράμας, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Πανηλειακό.

Επίσης η ομάδα μας απέκτησε τον νέο και πολλά υποσχόμενο 19χρονο τερματοφύλακα Νικόλαο Βουτσελά που έμεινε ελεύθερος απο τα Τρίκαλα και είναι Διεθνής στην Ομαδα Νέων όπου πέρυσι μέτρησε 3 συμμετοχές. Στο ρόστερ της ομάδας μας θα βρίσκεται για 3 χρόνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ