Τάτος: «Δεν ήθελα να φύγω από τον Άρη»

Τάτος: «Δεν ήθελα να φύγω από τον Άρη»

Ο Ανδρέας Τάτος μίλησε για την αποχώρησή του από τον Άρη, τονίζοντας πως ο ίδιος ήθελε να παραμείνει στους «κιτρινόμαυρους».

Ο μεσοεπιθετικός της Ελαζίγκσπορ μίλησε για τις αιτίες, που τον ανάγκασαν να μετακομίσει στην Τουρκία, ξετυλίγοντας το παρασκήνιο της μεταγραφής του στη γειτονική χώρα.

Επίσης, αναφέρθηκε και στον τεχνικό διευθυντή του Άρη, Παύλο Μυροφορίδη, για τον οποίο υποστήριξε πως ίσως δεν τον ήθελε στον Άρη.

«Το καλοκαίρι μίλησα με τον πρόεδρο για το μέλλον μου στην ομάδα. Ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω. Δεν ξέρω τι άλλαξε στο μυαλό του» ανέφερε αρχικά ο Τάτος στη «Metrosport» και πρόσθεσε:

«Ξαφνικά με ενημέρωσαν ότι υπάρχει πρόταση από την Ελαζίγκ, την οποία εξετάζει σοβαρά. Την επόμενη μέρα πως οι δύο πλευρές τα βρήκαν και αποχώρησα. Δεν ήθελα να φύγω, αλλά ήμουν σε δύσκολη θέση, γιατί υπήρχαν πολλά προβλήματα εδώ, κυρίως οικονομικά».

Αναφερόμενος στον τεχνικό διευθυντή των «κίτρινων», τόνισε: «Πιστεύω ότι δεν με ήθελε. Μου έκανε εντύπωση η αλλαγή πλεύσης του Θόδωρου Καρυπίδη και ίσως να συνδέεται με την άποψη του Παύλου και όχι του προπονητή. Εκείνο που μου είχε πει ο πρόεδρος ήταν πως δεν θα αποχωρήσω, όσο δελεαστική πρόταση κι αν έρθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ