Μυροφορίδης : «Μεγάλο το βάρος στον Απόλλων Πόντου, γι’ αυτό δεν προχώρησε με Ηρακλή»

Μυροφορίδης : «Μεγάλο το βάρος στον Απόλλων Πόντου, γι’ αυτό δεν προχώρησε με Ηρακλή»

Σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Πόντου για την ανάληψη του πόστου του τεχνικού διευθυντή ήρθε ο Παύλος Μυροφορίδης.

Μετά τον Άρη, ο Παύλος Μυροφορίδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα Πόντου. O έμπειρος παράγοντας αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή στους κοκκινόμαυρους, θέση που υπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Κοζανίτης συναντήθηκε την Πέμπτη (26/7) με τον Φώτη Μπαλτίδη, όπου και υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Πλέον ο Μυροφορίδης αναλαμβάνει να «τρέξει» τον σχεδιασμό της ομάδας, αποφασίζοντας το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, αλλά και για το θέμα του προπονητή.

Σε δηλώσεις που έκανε στο Metropolis είπε μεταξύ άλλων:

Για τη συμφωνία του με τον Απόλλωνα: «Ήταν ένα θέμα 2 μηνών με τον Ηρακλή που όλοι ξέρουμε τι έγινε και τελειώνει εδώ. Τώρα είμαι στην ομάδα της Καλαμαριάς που έχει έντονο το ποντιακό στοιχείο και με εκφράζει. Άλλωστε έπαιζε στην ομάδα και ο αδερφός μου και ο ξάδερφος μου. Πλέον προχωράμε με πολύ δουλειά και λίγα λόγια. Όταν κάποιος σε σέβεται, δεν γίνεται να αρνηθείς».

Για το πλάνο της επόμενης μέρας: «Δεν υπάρχει επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να καταφέρνεις πράγματα κάθε μέρα, να είσαι δημιουργικός και να προχωράς στο έργο σου. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια Μπαλτίδη που με εμπιστεύτηκε. Το βάρος είναι πιο μεγάλο για μένα, καθώς κάθε φορά που αναλαμβάνω σύλλογο παίρνει και την άνοδο. Επιτυχία με ραβδάκια δεν έρχονται, τουλάχιστον σε μένα. Εγώ ξέρω τι θέλω και τι θα κάνω στην ομάδα. Ο καθένας θα αξιολογηθεί με τα δικά μου πιστεύω. Δεν υπάρχει καθυστέρηση. Όταν μέχρι τώρα δεν ξέρουμε πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, πόσοι θα ανεβαίνουν από την κατηγορία τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για περαιτέρω. Εμείς θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας στις 6 Αυγούστου. Μιλάω με τρεις προπονητές ήδη, αλλά κάτι παραπάνω δεν μπορώ να πω».

Και κατέληξε λέγοντας: «Σ’ αυτούς τους δύο μήνες έγιναν 2-3 συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ηρακλή. Όταν σε μια ομάδα δεν υπάρχει οικονομικός παράγοντας για να βάλει τη βάση και να μην μπορώ να μην πάρω όποιον παίκτη θέλω, τότε δεν μπορώ να προχωρήσω. Όλο αυτό το διάστημα με προσέγγισαν έξι ομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ