Καζαντζίδης : «Ο Σορούρ θέλει τον Ηρακλή! Πήρε άδεια από την ΕΦΠ και πάει για ΕΕΑ»

Καζαντζίδης : «Ο Σορούρ θέλει τον Ηρακλή! Πήρε άδεια από την ΕΦΠ και πάει για ΕΕΑ»

Ο νομικός εκπρόσωπος του Καρίμ Σορούρ αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Αιγύπτιος και η σύζυγός του εξασφάλισαν άδεια από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος.

Την αποκάλυψη ότι ο Καρίμ Σορούρ και η σύζυγός του εξασφάλισαν άδεια από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, διαδικασία προαπαιτούμενη για την αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, έκανε νομικός εκπρόσωπος του Θόδωρος Καζαντζίδης. Σε δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τόνισε πως ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται πραγματικά για την ΠΑΕ Ηρακλής και πως προχωράει τις απαραίτητες διαδικασίες.

Αρχικά σχολίασε: « Ο Καρίμ Σορούρ ενδιαφέρεται και σήμερα πήραμε στα χέρια μας τη βεβαίωση από την επιτροπή φιλάθλου πνεύματος, η οποία είναι απαραίτητη για την άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού. Αυτό δείχνει ότι εμείς κάνουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να προχωρήσουμε στην αγορά του Ηρακλή και πήραμε το χαρτί που είναι πολύ απαραίτητο και για τον κύριο Σορούρ και για την γυναίκα του. Η πληροφόρησή μου είναι ότι ο κύριος Σορούρ ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Ηρακλής και περιμένει να ανοίξει ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρίας και αμέσως μετά να κάνει ανακοίνωση η διοίκησης του Ηρακλή στις εφημερίδες για τους ενδιαφερόμενους. Αμέσως μετά, θα καταθέσει τα χρήματα στον λογαριασμό για την αγορά των μετοχών».

Τέλος, είπε: «Από την στιγμή που όλα πάνε καλά, ο κύριος Σορούρ θα πρέπει να έρθει στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Ηρακλή. Θα περιμένουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες».

ΠΗΓΗ: Fair Play 96,1 FM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ