Στο τιμόνι του Ηρακλή και επίσημα ο Βοσνιάδης

Στο τιμόνι του Ηρακλή και επίσημα ο Βοσνιάδης

Οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 57χρονου προπονητή - «Ο στόχος είναι η επαναφορά του συλλόγου στη φυσική του θέση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Προπονητής του Ηρακλή είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας, με στόχο να την επαναφέρει στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 57χρονος προπονητής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέφερε: «Γνωρίζω πολύ καλά που βρίσκομαι. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, παρά μόνο για δουλειά και πράξεις. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και προκύπτει από την ιστορία του συλλόγου, την δυναμική του και δεν είναι άλλος από την επαναφορά του στη φυσική του θέση».

Συνεργάτες του θα είναι οι Θάνος Χατζηαθανασίου (βοηθός προπονητή), Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής) και Χάρης Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης). Ο Φώτης Γκιζέλης παραμένει ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηρακλή: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα ανακοινώνει την συνεργασία του με τον προπονητή Αλέκο Βοσνιάδη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες: ΑΕ Πολυκάστρου, Θερμαικό, Εορδαικό, Αναγέννηση Επανωμής, Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου, ΑΕΛ, Κέρκυρα, Βέροια, Τρίκαλα.

Αλέκο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηρακλή και ελπίζουμε μαζί να πραγματοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας. Συνεργάτες του θα είναι οι Θάνος Χατζηαθανασίου (βοηθός προπονητή), Ηλίας Παπαθανασίου (γυμναστής) και Χάρης Αποστολίδης (γυμναστής αποκατάστασης). Ο Φώτης Γκιζέλης παραμένει ο προπονητής τερματοφυλάκων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ