Ανακοίνωσε Μινγκάσος η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Μινγκάσος η Κέρκυρα

Οι Φαίακες απέκτησαν τον 20χρονο μεσοεπιθετικό από την πορτογαλική Σουρένσε – Δανεικός με οψιόν αγοράς για τον επόμενο χρόνο.

Την προσθήκη του 20χρονου μεσοεπιθετικού Ντιόγκο Μινγκάσος ως δανεικό από την πορτογαλική Σουρένσε ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης η Κέρκυρα.

Οι Φαίακες στην ανακοίνωσή τους επισημαίνουν ότι ο παίκτης αποκτήθηκε για ένα χρόνο ως δανεικός, ενώ στη συμφωνία με το σύλλογο της ιβηρικής χερσονήσου υπάρχει και οψιόν αγοράς. Αν ο νεαρός άσος ικανοποιήσει τους ανθρώπους της Κέρκυρας με τις εμφανίσεις του στο νέο πρωτάθλημα της Football League, τότε το επόμενο καλοκαίρι οι νησιώτες θα ενεργοποιήσουν τη σχετική οψιόν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή είναι η 14η μεταγραφή της Κέρκυρας, με τους ανθρώπους του συλλόγου να χρίζουν από την αρχή την ομάδα, με στόχο την επιστροφή της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Μινγκάτσος. Ο 20χρονος επιθετικός αποκτήθηκε για 1 χρόνο ως δανεικός με οψιόν αγοράς από την Πορτογαλική Σουρένσε. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ