Ανακοίνωσε Μπαστακό η Παναχαϊκή

Ανακοίνωσε Μπαστακό η Παναχαϊκή

Η ομάδα της Αχαΐας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί επίσης ο Ηρακλής και η Καλαμάτα.

Στη Football League με τη φανέλα της Παναχαϊκής θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μιχάλης Μπαστακός, με την ομάδα της Αχαΐας το μεσημέρι της Τρίτης να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού. Ο νεαρός άσος την περσινή σεζόν φόρεσε τα χρώματα του Αρη, ενώ στην αρχή του καλοκαιριού είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Λεβαδειακό.

Λίγες ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όμως, έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Βοιωτίας για προσωπικούς λόγους και πλέον ανήκει και επίσημα στην Παναχαϊκή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για την απόκτησή του είχε ενδιαφερθεί τόσο ο Ηρακλής όσο και η Καλαμάτα, με τον Μπαστακό τελικά να καταλήγει στην ομάδα της Αχαΐας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 1891 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπαστακό.

Ο Μιχάλης Μπαστακός γεννήθηκε στην Καλαμάτα ( 27/7/1996 ). Ξεκίνησε να παίζει στις Ακαδημίες του ΑΟ Φαραί ( Μεσσηνίας ) . Σε ηλικία 15 ετών, εντάχθηκε στις  Κ15 ,Κ17 και Κ20 του Ατρομήτου Αθηνών, όπου στην συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο στην επαγγελματική ομάδα.

Επόμενο βήμα στην καριέρα του ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ως δανεικός τον Ιανουάριο του 2017 ( Α΄ Εθνική ), επέστρεψε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι 2017( Α΄ Εθνική ) και τον Ιανουάριο του 2018 πήρε μεταγραφή για τον Άρη Θεσσαλονίκης . ‘Εχει αγωνισθεί στην Εθνική Ελλάδος Κ19 ( Ελπίδων).

Μιχάλη καλώς ήρθες στην ομάδα μας !»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ