Ο Κοζορώνης επέστρεψε στον Εργοτέλη! (pic)

Ο Κοζορώνης επέστρεψε στον Εργοτέλη! (pic)

Ο Βαλάντης Κοζορώνης επέστρεψε στον Εργοτέλη μετά από τρία χρόνια σε ΠΑΣ Γιάννενα και Χάμιλτον.

Ένας φίλος ήρθε απόψε απ’τα παλιά!

Ο Εργοτέλης συμφώνησε με τον 26χρονο μέσο, Χρυσοβαλάντη Κοζορώνη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα της Κρήτης μετά από τρία χρόνια.Ο Κοζορώνης φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη από το 2012 έως και το 2015  έχοντας συνολικά 74 συμμετοχές και 2 γκολ. Στη συνέχεια μετακόμισε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ακολούθησε η σκωτσέζικη Χάμιλτον, κι έπειτα η επιστροφή στην ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε τα εξής:

«Ο Βαλάντης Κοζορώνης από σήμερα φοράει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα! Ο 26χρονος μέσος επέστρεψε στην ομάδα μας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και είναι έτοιμος να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

«Ο Εργοτέλης είναι οικογένεια μου και επέλεξα να επιστρέψω για προσωπικούς λόγους. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας απ όπου ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα. Ξέρω ότι έχει πολύ καλές βάσεις και σωστούς ανθρώπους δίπλα της γεγονός που λειτούργησε θετικά στην επιστροφή μου. Είμαι εδώ για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πραγματοποιηθεί ο στόχος και να φτάσει η ομάδα μας ψηλά».

«Ο Βαλάντης Κοζορώνης από σήμερα φοράει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα! Ο 26χρονος μέσος επέστρεψε στον Εργοτέλη όπου και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, και είναι έτοιμος να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.», ήταν το διαδικτυακό μήνυμα της ΠΑΕ.

Δείτε το σχετικό tweet:

https://twitter.com/Ergotelis_FC/status/1040232766959505409

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ