Επίσημα στον Ηρακλή ο Τομ Παπαδόπουλος, η ΠΑΕ καλωσόρισε τον νέο μεγαλομέτοχό της

Επίσημα στον Ηρακλή ο Τομ Παπαδόπουλος, η ΠΑΕ καλωσόρισε τον νέο μεγαλομέτοχό της

Η εποχή Τομ Παπαδόπουλου ξεκίνησε και επίσημα στην ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία εξέδωσε τη σχετική ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (13/09).

Το βράδυ της Πέμπτης (13/09) η ΠΑΕ Ηρακλής επισημοποίησε την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας από τον Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος πλέον έχει στα χέρια του πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Κυανόλευκης ΠΑΕ, ανοίγοντας μια νέα εποχή για την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο φάκελος του ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος κατέθεσε το ποσό των 300.000 ευρώ που αντιστοιχούσε στο 90% του μετοχικού κεφαλαίου, εγκρίθηκε από την ΕΕΑ, ενώ ο αντίστοιχος του Καρίμ Σορούρ απορρίφθηκε. Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ γίνεται σε πανηγυρικό τόνο, ενώ τονίζεται πως «το έργο που αναλαμβάνει μόνο εύκολο δεν είναι». Επίσης, τονίζεται πως «τα μέλη της διοικούσας επιτροπής καθώς και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είμαστε δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας για ότι χρειαστεί».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι στην ευχάριστη θέση να εκδώσει μία από τις πιο ευχάριστες ανακοινώσεις από τότε που ανέλαβε το δύσκολο έργο να βάλει τον Ηρακλή στον δρόμο του με μόνη στήριξη τον κόσμο του. Μετά το τέλος της συνεδρίασης της ΕΕΑ είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στον Ηρακλή μας τον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας κύριο Τόμ Παπαδόπουλο. Στον κύριο Παπαδόπουλο ευχόμαστε υγεία και δύναμη καθώς το έργο που αναλαμβάνει μόνο εύκολο δεν είναι.

Το μεγαλείο του Ηρακλή είναι τέτοιο που θα χρειαστεί όλη του τη διάθεση και την αμέριστη στήριξη όλων μας. Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής καθώς και όλοι οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είμαστε δίπλα στον νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας για ότι χρειαστεί. Για έναν Ηρακλή αυτόνομο και δυνατό, όπως η ιστορία του προστάζει. Όπως τον ονειρεύονται όλοι όσοι έχουν τον Ημίθεο χαραγμένο στην καρδιά τους!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ