Εκτός για τρεις βδομάδες ο Ντούνης στον Ηρακλή

Εκτός για τρεις βδομάδες ο Ντούνης στον Ηρακλή

Νέο πρόβλημα για τον Ηρακλή, καθώς μετά τον Τάι, χάνει και τον Μάρκο Ντούνη για τις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ο 26χρονος χάνει το πρώτο ματς του Κυπέλλου και «τρέχει» για την έναρξη της Football League.

Ο Τάι δεν θα είναι ο μόνος απών το προσεχές διάστημα στον Ηρακλή, καθώς ο Γηραιός θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Μάρκου Ντούνη. Ο πρώην μεσοεπιθετικός των ΑΕΚ και Άρη υπέστη θλάση στο δεξιό προσαγωγό και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου τρεις εβδομάδες.

Κατά συνέπεια φυσικά δεν θα δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τη Θύελλα Καμαρίου στη Νάξο την προσεχή Πέμπτη (27/09, 16:30) για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ ο 26χρονος θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος στην έναρξη της Football League το διήμερο 13-14 Οκτωβρίου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βραζιλιάνο, Τάι, η κατάστασή του δεν εμπνέει την ίδια ανησυχία, καθώς παρότι θα χάσει το ματς του Κυπέλλου, αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας του Αλέκου Βοσνιάδη από την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ