ΟΦΗ : «Να παίξω Super League με τον ΟΦΗ» είπε ο Στρέζος

ΟΦΗ : «Να παίξω Super League με τον ΟΦΗ» είπε ο Στρέζος

Για τον μεγάλο φετινό του στόχο με τον ΟΦΗ μίλησε ο γκολκίπερ των Κρητικών, Γιώργος Στρέζος, στην επίσημη ιστοσελίδα των «μελανόλευκων».

Στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τα Τρίκαλα ο Γιώργος Στρέζος κατέβασε «ρολά». Χάρη στην δική του εμφάνιση οι Κρητικοί έφυγαν με το 0-0 στις αποσκευές τους, αλλά και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο νεαρός γκολκίπερ, όμως, δεν χαίρεται με την προσωπική του επιτυχία. Θα χαρεί πραγματικά μόνο όταν οι «μελανόλευκοι» ανέβουν κατηγορία και αγωνιστούν στην Super League.

O Στρέζος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Στρέζου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ:

Γιώργο προέρχεσαι από μια σπουδαία εμφάνιση στα Τρίκαλα…

«Θα προτιμούσα να κερδίσει η ομάδα και εγώ να μην ακουμπούσα τη μπάλα! Εγώ απλά έκανα τη δουλειά μου, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι και να βοηθάω».

Σας προβλημάτισε η εμφάνιση;

«Φυσικά μας προβλημάτισε. Το συζητήσαμε και θα προσπαθήσουμε να μην ξανασυμβεί».

Ο προπονητής είπε ότι ο ΟΦΗ έχει διαφορά απόδοσης εντός και εκτός έδρας.

«Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή με τρία παιχνίδια έξω στα πρώτα 4 ματς. Στα παιχνίδια εκτός έδρας, οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Τα γήπεδα είναι άσχημα, αλλά και ο αντίπαλοι δίνουν το 110% για να κερδίσουν τον ΟΦΗ».

Τώρα, η ομάδα έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στην Κρήτη με την Καλλιθέα, τον Εργοτέλη και την Παναχαϊκή.

«Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να κάνουμε μια νίκη με καλή εμφάνιση και μετά θα δούμε το επόμενο παιχνίδι.

Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε νίκη και καλές εμφανίσεις. Τώρα η Καλλιθέα και μετά τα υπόλοιπα».

Ποιο είναι το προσωπικό σου στοίχημα με τον ΟΦΗ;

«Ο στόχος μου είναι ο στόχος της ομάδας. Να ανέβει η ομάδα στην Super League και να αγωνιστώ με αυτήν στην μεγάλη κατηγορία. Έχουμε βάλει όλοι οι παίκτες αυτό το στόχο. Την άνοδο. Αυτός είναι και ο δικός μου στόχος. Θέλει υπομονή. Είναι μαραθώνιος το πρωτάθλημα. Το μυστικό είναι κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε , γιατί έχουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ