Κλέιτον: «Είμαστε φαβορί για την άνοδο, να… λυσσάμε για τη νίκη!»

Κλέιτον: «Είμαστε φαβορί για την άνοδο, να… λυσσάμε για τη νίκη!»

Ο πολύπειρος μέσος του Ηρακλή μίλησε για τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να βοηθήσει τον Γηραιό.

Με μεγάλα όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκινάει τη νέα σεζόν ο Ηρακλής, με τους ανθρώπους τους Γηραιού να έχουν θέσει ως στόχο της ομάδας την άνοδο στη Σούπερ Λίγκας.  Οι προσθήκες που έχουν γίνει έχουν ανεβάσει επίπεδο το σύλλογο και άπαντες είναι πανέτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Σίλβα Κλέιτον μιλώντας για τη νέα σεζόν, τόνισε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι το φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, θα πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σε κάθε παιχνίδι να… λυσσάνε για τη νίκη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα μπαίνω στο γήπεδο για να κερδίζουμε, να πρωταγωνιστήσουμε. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου. Να κάνουμε και μια καλή πορεία στο Κύπελλο. Είμαστε ακόμη στην αρχή, θέλουμε να βελτιώσουμε πολλά. Είμαστε καινούρια ομάδα, να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας καλύτερα. Σιγά-σιγά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για τη… λύσσα που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ηρακλή, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Παύλος Μυροφορίδης: «Όπως τα είπε ο Παύλος. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να μπαίνεις σε κάθε αγώνα μέσα-εξω να κερδίζεις, σε καλό ή κακό γήπεδο. Να προσαρμοστείς σ’ όλες τις συνθήκες και να κερδίζεις. Πρέπει να έχεις αυτή τη λύσσα μέσα σου, να ξέρεις να κερδίζεις».

Για τον κόσμο και τη βοήθεια που δίνει στην ομάδα: «Είναι πολύ σημαντική για εμάς. Να είμαστε ενωμένοι. Μαζί. Η ομάδα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Για να φτάσει εκεί που ανήκει, όλοι μαζί να έχουμε ένα κοινό στοχο, για να περάσουμε τα εμπόδια που θα έχουμε στη διαδρομή μας».

Για το αν ο τίτλος του φαβορί για την άνοδο επιβαρύνει την ομάδα: «Έτσι είναι. Είμαστε φαβορί. Δεν μας επηρεάζει αρνητικά. Είμαστε ο Ηρακλής, παίζουμε στη Β’ Εθνική. Είναι το φαβορί σε κάθε ματς. Σε όλους τους αγώνες θα έχουμε πίεση. Να καταλάβουμε όλοι: Είμαστε εδώ για να κερδίζουμε. Πρέπει να πιέζουμε τον εαυτό μας να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει για να είμαστε συνέχεια νικητές. Δεν είναι κάτι καινούριο. Είμαστε φαβορί για την άνοδο και αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Δεν θα είναι όμως εύκολα».

Για την ετοιμότητα του Ηρακλή: «Το κακό και ψυχολογικά είναι που δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. Μας επηρεάζει και το πόσο έτοιμοι θα είμαστε και σε τι χρόνο. Αν οριστεί ημερομηνία θα είναι αλλιώς».

Για το Κύπελλο: «Ο Ηρακλής είναι ιστορική ομάδα. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα τότε που ως ομάδα Football League έπαιζε ημιτελικό Κυπέλλου. Μπορεί να ξανασυμβεί και τώρα. Αρκεί να το πιστεύουμε εμείς που είμαστε στην ομάδα, να δουλέψουμε γι’ αυτό. Μετά τον όμιλο είναι ματς, μέσα-έξω και όλα μπορούν να γίνουν. Πρέπει συγκεντρωθούμε και στο Κύπελλο. Μπορούμε και εκεί να πάμε καλά».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ