Βεργέτης: «Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο»

Βεργέτης: «Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο»

Ο Στάικος Βεργέτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στους στόχους και τα όνειρα της Δόξας Δράμας ενόψει της νέας σεζόν και τόνισε πως οι μαυραετοί θα δώσουν τα πάντα προκειμένου να ανέβουν στη Super League.

O Στάικος Βεργέτης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play 96,1 Fm» για την πορεία και τους στόχους της Δόξας Δράμας ενόψει της νέας σεζόν και τόνισε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως οι μαυραετοί θα τα δώσουν όλα για την επιστροφή τους στην κορυφαία κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Δόξα Δράμας σε σχέση με κάποιες ομάδες βρίσκεται κάπου στη μέση. Κάποιες ομάδες είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίς άλλες πολύ αργά και τους βόλεψε. Οι ομάδες πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση και να έχουν έναν αγωνιστικό ρυθμό».

Σχετικά με το πρωτάθλημα της Football League: «Η μάχη θα είναι σκληρή, οι ανταγωνιστές πολλοί. Θα είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών. Έχει ομάδες που θέλουν να επιστρέψουν, άλλες που θέλουν να κάνουν το επόμενο άλμα. Είναι ένας μαραθώνιος, έτσι πρέπει να το δουν όλοι».

Για τους στόχους της Δόξας: «Η Δόξα Δράμας θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική, στόχος είναι να μείνουμε στις ψηλές θέσεις. Από εκεί και πέρα, αν παραμείνουμε σε επίπεδο διεκδίκησης τότε θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο. Όλος ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, υπάρχει η προσμονή να επιστρέψει στην κορυφαία κατηγορία. Εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να το κάνουμε αυτό πραγματικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ