Σπανός : «Το κακό και ο πραγματικός Άρης»

Σπανός : «Το κακό και ο πραγματικός Άρης»

Ο Δημήτρης Σπανός απένειμε εύσημα στους παίκτες του για την απόδοσή τους στα τελευταία 60 λεπτά της αναμέτρησης, τονίζοντας ότι αυτό είναι το πάθος που θέλει να βλέπει.

Στην εξαιρετική απόδοση του Αρη μετά το 30 λεπτό του παιχνιδιού, στάθηκε ο Δημήτρης Σπανός, στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά το σπουδαίο 2-1 επί της Παναχαϊκής
Ο Ελληνας τεχνικός είπε ότι η ομάδα του δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο πρώτο κομμάτι του ματς, όμως στη συνέχεια έγινε «πραγματικός Άρης», όπως τον χαρακτήρισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ΕΡΤ3: «Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ανατροπή, αλλά αυτό είναι κακό, γιατί στα 30 πρώτα λεπτά δεν ήμασταν εδώ και μπορεί κάποια στιγμή να την πληρώσουμε» για να συμπληρώσει: «Πραγματικός Άρης με πάθος κι ένταση ήταν για 60 λεπτά, έτσι θέλω να λειτουργούμε, αλλά επί 90 λεπτά, γιατί εάν δεν έχεις ένταση σε όλο το παιχνίδι δεν μπορείς να πετύχεις. Η Παναχαϊκή έδειξε σήμερα ότι είναι μια εξαιρετική ομάδα και θα είναι στους διεκδικητές».

Μιλώντας για το κύπελλο και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να σταθούν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας κι εφόσον παίξουμε καλά, όπως σήμερα, μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Στη συνέντευξη Τύπου ο 48χρονος κόουτς πρόσθεσε:

«Ήταν ένα ματς αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων,με ρυθμό, ένταση και πάθος. Με το αποτέλεσμα υπέρ μας, άρα είμαστε ευχαριστημένοι. Μέχρι το 30 μου θύμισε… Εργοτέλη, μετά ήμασταν πολύ καλύτεροι. Αντιδράσαμε, πετύχαμε το τέρμα, την ανατροπή και αν ήμασταν πιο σοβαροί θα πετυχαίναμε κι ένα ακόμα. Αυτό καλούμαι να το λύσω γιατί είναι σημαντικό. Ο Άρης έχει πλάνο, τρέχει πολύ, αλλά ενώ ξέραμε πως θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, αγχωθήκαμε. Το μισάωρο με έχει προβληματίσει, δεν θέλω να το ξαναδώ. Είναι δική μου ευθύνη. Από το πρώτο λεπτό πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί. Η βαθμολογία λέει πάντα την αλήθεια, εξαιρετική ομάδα η Παναχαϊκή και χαίρομαι που έχω περάσει από εκεί. Κλείνοντας, να ευχαριστήσω τον κόσμο για την συμπαράσταση και το χειροκρότημα, σαν προπονητής έχω μεγάλο βάρος, γιατί πρέπει να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους. Έχουμε καταλάβει όλοι που βρισκόμαστε και θα γίνει αυτό που θέλουν και θέλουμε. Καλό θα είναι να καταλάβουμε πως πρέπει να τα δίνουμε όλα για 90 λεπτά».

Για το κακό πρώτο 30λεπτο: «Νομίζω ότι είναι ψυχολογικό. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, θα έπρεπε να το δείξουμε και στα προηγούμενα ματς. Είναι σοβαρά παιδιά, δεν είναι του στιλ θα κερδίσουμε άνετα. Δεχόμαστε ένα γκολ ή δύο και βγάζει η ομάδα την ποιότητά της. Ο Άρης δεν είναι όμως για τέτοια εικόνα. Τα θέλω όλα δικά μου, από το πρώτο λεπτό κυρίαρχοι, είναι ψυχολογικό, θα το λύσουμε».

Για την τιμωρία του Πλατέλλα: «Έχει συμπληρώσει τέταρτη ο Πλατέλλας, θα δούμε που θα εκτίσει…»

Για το αν δικαιώνεται από τη σημερινή παρουσία του κόσμου στο γήπεδο: «Θα δικαιωθώ όταν μαθηματικά, θα ζήσουμε αυτό που έχω ονειρευτεί, σε αυτό το γήπεδο που θα είναι εκείνη τη μέρα γεμάτο… Θέλω να έχω χαμηλά τη μπάλα».

Για το ματς Κυπέλλου την Τρίτη: Ήρθε η στιγμή το βαθύ ρόστερ του Άρη, να αποδείξει την ποιότητά του. Να δείξουμε την Τρίτη ότι έχουμε 28 ισάξιους ποδοσφαιριστές που το πιστεύω. Θα το δείξουμε την Τρίτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ