Μεγάλο διπλό η Δόξα Δράμας, «μοιρασιά» στη Σπάρτη

Μεγάλο διπλό η Δόξα Δράμας, «μοιρασιά» στη Σπάρτη

Στην πρεμιέρα της στη Football League η Δόξα Δράμας πανηγύρισε σπουδαία νίκη στα Τρίκαλα με 3-2, ενώ Σπάρτη και Κισσαμικός ήρθαν ισόπαλοι (1-1) και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Με το δεξί ξεκίνησε τη σεζόν στη Football League η Δόξα Δράμας, καθώς επικράτησε με 3-2 απέναντι στα Τρίκαλα εκτός έδρας, ενώ στη Σπάρτη η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη με τον Κισσαμικό με 1-1. Στα Τρίκαλα οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα από τα ωραιότερα παιχνίδια της αγωνιστικής με σκορ και θέαμα, με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πιο δυνατά στην αναμέτρηση.

Η Δόξα Δράμας ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ανδρέου, όμως η απάντηση των Θεσσαλών ήταν άμεση, καθώς στο 10ο λεπτό ο Ρούνεϊ Βανκεβάι ισοφάρισε. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη όμως έλεγχε τον ρυθμό στο ματς και είχε πολλές καλές ευκαιρίες. Σε μία από αυτές στο 26ο λεπτό ο Πέρεθ πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με λόμπα δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στη Δόξα με το 2-1 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Δόξα μπήκε για να καθαρίσει το ματς και στο 51ο λεπτό έκανε το 3-1 με σκόρερ τον Κρουζ.

Όμως τα Τρίκαλα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στα εναπομείναντα 20 λεπτά του ματς ανέβασαν ρυθμό και σκόραραν με κεφαλιά του Γκοτοβού στο 77ο λεπτό. Στη συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες κι έκλεισαν την ομάδα της Δράμας στα καρέ της αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τη Δόξα να παίρνει μια εντέλει «δραματική» νίκη και να ξεκινάει ιδανικά.

Μοιράστηκαν από έναν βαθμό Σπάρτη και Κισσαμικός

Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα η Σπάρτη παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο 58ο λεπτό με τον Μαντζίρη δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να ξεκινήσει με το δεξί, καθώς στο 79ο λεπτό ο Κισσαμικός ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαλονγκά και έσωσε τον βαθμό. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν ειδικότερα στο δεύτερο μέρος, ενώ τόσο η Σπάρτη όσο και ο Κισσαμικός θα μπορούσαν τελικά να φύγουν με τη νίκη. Παρόλα αυτά το ματς είχε καλύτερο ρυθμό μετά το τέρμα των γηπεδούχων και θα μπορούσε να έχει περισσότερα τέρματα.

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κολτσίδας, Βλάχος, Κοζάκης, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος (91’ Καλούσης), Ματέους (69’ Κωνσταντινόπουλος), Καινούργιος (63’ Καψάσκης), Μαντζίρης.

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Ζιούλης, Φαζός, Παπαχρήστος, Καντιμά (59’ Μαλόνγκα), Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Αρναρέλλης (59’ Σάλιακας), Χαλκιαδάκης (70’ Αποστολόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ