Δεν έφτασε στα Χανιά η Βέροια

Δεν έφτασε στα Χανιά η Βέροια

Η ομάδα της Βέροιας δεν κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στα Χανιά για τον αγώνα με τον Κισσαμικό, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να κλείσει το φύλλο αγώνα.

Δεν κατάφερε η ομάδα της Βέροιας να φτάσει εγκαίρως στα Χανιά για να διεξαχθεί ο αγώνας της με τον Κισσαμικό για την 5η αγωνιστική της Football League.

Η πτήση της ομάδας προς το Ηράκλειο είχε καθυστέρηση τεσσάρων ωρών λόγω ομίχλης. Για αυτό το λόγο έκαναν αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, για να μετατεθεί η έναρθρη του αγώνα κατά μία ώρα, το οποίο έγινε δεκτό και συμφωνήθηκε το ματς να ξεκινήσει στις 16:00 αντί για τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένο.

Παρόλα αυτά η αποστολή των Βεροιωτών δεν μπόρεσε και πάλι να φτάσει στην ώρα της στο γήπεδο με αποτέλεσμα ο διαιτητής να κλείσει το φύλλο αγώνα και να αναβληθεί το παιχνίδι.

Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και το διαιτητικό τρίο ήταν έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να έχουν φτάσει οι φιλοξενούμενοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κρητικού συλλόγου για το συγκεκριμένο συμβάν:

«Το τρίο με την ομάδα μας αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο και αναμένεται να κλείσει το φύλλο αγώνα αφού δεν προσήλθε η αποστολή της Βέροιας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ