Τέλος ο Παπαβασιλείου από την ΑΕ Καραϊσκάκης μετά την «επτάρα» από τον Βόλο

Τέλος ο Παπαβασιλείου από την ΑΕ Καραϊσκάκης μετά την «επτάρα» από τον Βόλο

Λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα με 7-0 από τον Βόλο, η ΑΕ Καραϊσκάκης πήρε την απόφαση να απομακρύνει τον Σάκη Παπαβασιλείου, «ακολουθώντας τους νόμους του ποδοσφαίρου, και όχι αυτούς της λογικής».

Η ΑΕ Καραϊσκάκης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σάκη Παπαβασιλείου, λίγες ώρες μετά τη βαριά ήττα με 7-0 στην πρεμιέρα της Football League από τον Βόλο. Οι διοικούντες την ομάδα θεώρησαν πως η άμεση και δραστική αυτή κίνηση ήταν απαραίτητη για να επανέλθουν στο σωστό δρόμο.

Ο Κατερινιώτης προπονητής ανέλαβε την ΑΕ Καραϊσκάκης λίγες εβδομάδες πριν ξεκίνημα της σεζόν 2017-2018, τερματίζοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας και κατ’ επέκταση κερδίζοντας την παραμονή. Πέραν της ήττας από τον Βόλο, οι Ηπειρώτες έμειναν και εκτός των ομίλων Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΟΦ Ιεράπετρας, ενώ είχαν κακή εικόνα στα φιλικά προετοιμασίας.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο Δημήτρης Σφήκας, ο οποίος είναι προπονητής στην Κ19, με την αρτινή ΠΑΕ να υποδηλώνει στην ανακοίνωσή της τη δυσκολία της απόφασης για απομάκρυνση του Παπαβασιλείου.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το φίλο Σάκη Παπαβασιλείου, ακολουθώντας τους νόμους του ποδοσφαίρου, και όχι αυτούς της λογικής».

Στο παρελθόν ο 42χρονος έχει περάσει κατά σειρά από Αιγινιακό, Βατανιακό, Νέστο, ΑΟ Χανίων και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ αυτή αποτέλεσε τη δεύτερη «θητεία» του στην ΑΕ Καραϊσκάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ