Τέλος ο Κατσουράνης από την Παναχαϊκή

Τέλος ο Κατσουράνης από την Παναχαϊκή

Ραγδαίες εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο της Παναχαϊκής, καθώς ο Κώστας Κατσουράνης διαφώνησε με τη διοίκηση ως προς την κατεύθυνση του πρότζεκτ της ομάδας της Πάτρας και απομακρύνθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Απρόσμενη και ραγδαία εξέλιξη στην Παναχαϊκή, καθώς ο άνθρωπος που είχε αναλάβει να ηγηθεί της νέας προσπάθειας της αχαϊκής ΠΑΕ, ο Κώστας Κατσουράνης, διαφώνησε όσον αφορά στην κατεύθυνση του πρότζεκτ και τελικώς αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Μια εκ των βασικών διαφορών σε σχέση με τους στόχους που είχε θέσει η κάθε πλευρά, είχε να κάνει με το ενδεχόμενο προβιβασμού τη φετινή σεζόν. Ο 39χρονος είχε εκφράσει έμμεσα την πεποίθηση πως η Παναχαϊκή δεν είναι έτοιμη για ένα τέτοιο βήμα, κάτι που ερχόταν σε αντίθεση με την επιθυμία των περισσότερων στελεχών της διοίκησης, η οποία επιπλέον θεώρησε πως ο Κατσουράνης έθεσε εαυτόν πάνω από το συμφέρον της ομάδας σε ουκ ολίγες περιπτώσεις.

Επίσης, τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για κόντρα του άλλοτε σπουδαίου Έλληνα μέσου με τον πρόεδρο και βασικό χρηματοδότη, Κώστα Μπακαλιάρο, αλλά και του γκρουπ των μετόχων με επικεφαλή τον Αντώνη Κουνάβη.

Εντός των προσεχών ημερών θα γίνουν επαφές με υποψήφιους για τη θέση που μένει κενή στην Παναχαϊκή, τη στιγμή που επί του παρόντος μοιάζει πιθανή και η αποχώρηση του Πάρη Γεωργακόπουλου, ο οποίος ανέλαβε διοικητικό ρόλο μετά από πρωτοβουλία του Κατσουράνη το Δεκέμβριο του 2017.

Ο 39χρονος είχε αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή το 2016, όταν η ομάδα θα συμμετείχε στη Γ’ Εθνική, με σκοπό να επιμεληθεί της σταδιακής αναγέννησής της, πείθοντας μάλιστα άμεσα τον κόσμο της Πάτρας να σταθεί στο πλευρό της Παναχαϊκής. Κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στη Football League τη σεζόν 2016-2017, ενώ πέρυσι οι Ροσονέρι τερμάτισαν στην 3η θέση της δεύτερης κατηγορίας, πίσω από τον ΟΦΗ και τον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ