Κέρκυρα – Ηρακλής 1-0

Κέρκυρα – Ηρακλής 1-0

Η Κέρκυρα επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της Football League χάρη σε γκολ του Σιατραβάνη στο 68' και πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League πέτυχε η Κέρκυρα που επικράτησε 1-0 του Ηρακλή με γκολ που πέτυχε ένας πρώην παίκτης του «Γηραιού», ο Σάββας Σιατραβάνης με όμορφο πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο γενικά με το πρώτο ημίχρονο να είναι αρκετά κακό και να κυριαρχεί ο εκνευρισμός και από τις δύο πλευρές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του ματς άλλαξε κάπως και οι «κυανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ στο 60’ με κεφαλιά του Περόνε να περνάει ελάχιστα άουτ. Η Κέρκυρα ευτύχισε τελικά να πετύχει το γκολ στο 68′ με όμορφο πλασέ από τον Σιατραβάνη. Ο Ηρακλής έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις όταν σε σουτ του Μουμίν, η μπάλα πήγε στο κεφάλι του Τουράμ που γλίτωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, με το παιχνίδι σε εξέλιξη, στα τελευταία λεπτά, ο Ιωάννου βρέθηκε στο έδαφος και ο φυσικοθεραπευτής της Κέρκυρας μπήκε στο γήπεδο χωρίς την άδεια του διαιτητή σταματώντας το ματς.

Οι συνθέσεις: 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός):Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Θεοδωράκης, Ιωάννου, Κούρος, Νίκιτς (63′ Κόντος), Ν. Κρητικός, Ζορμπάς (92′ Στ. Κρητικός), Σιατραβάνης (85′ Βέρτζος), Βίλα, Τουράμ.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Πασάς, Ζιαμπάρης, Κούσας, Μουμίν, Παναγιωτούδης (71′ Τάι), Ντούνης, Κλέιτον, Μενδρινός (54′ Περόνε), Χασομέρης (80′ Ρόβας).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ