Κισσαμικός – Εργοτέλης 1-2

Κισσαμικός – Εργοτέλης 1-2

Ο Εργοτέλης επικράτησε εκτός έδρας του Κισσαμικού με 2-1, ενώ η Δόξα Δράμας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Βόλο, εν τέλει επικράτησε με 2-1. Νίκες και για Απόλλων Λάρισας και Ηρόδοτο.

Ο Εργοτέλης ήταν ο μεγάλος νικητής στο κρητικό ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής της Football League, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Κισσαμικού με 2-1, κάνοντας το 2/2 στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ηρακλείου σκόραρε από μία φορά σε κάθε ημίχρονο, αρχικά με τον Μπάτζιο στο 14′ και εν συνεχεία με τον Γιακούμπου στο 78′ καθαρίζοντας το ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη.

Το 2/2  έκανε και η Δόξα Δράμας και μάλιστα με ανατροπή, καθώς με 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ανέτρεψε το 0-1 του πρώτου μέρους, νικώντας τον Βόλο με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ηλιόπουλο στο 38ο λεπτό, ωστόσο δύο γρήγορα γκολ της Δόξας στο 64′ και στο 70′ με τους Μάρτινς και Κουσκουνά αντίστοιχα, της έδωσαν τους τρεις βαθμούς.

Εντυπωσιακός ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος πέρασε με 0-4 από την έδρα του Αιγινιακού. Η θεσσαλική ομάδα κατάφερε να πάρει αέρα δύο τερμάτων από το πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τους Τασούλη στο 15′ και Χατζή στο 41`, ενώ καθάρισε ουσιαστικά το παιχνίδι στο 50′ όταν ο Μεϊρέλες έκανε το 0-3. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90′ ο Σουλιώτης.

Απόλλων Πόντου και Ηρόδοτος πέτυχαν τις πρώτες τους νίκες για φέτος στη Football League, καθώς επικράτησαν με 1-0 των Τρικάλων και Αήττητου Σπατών αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλα τα σημερινά αποτελέσματα της Football League:

Κέρκυρα – Ηρακλής 1-0

Κισσαμικός – Εργοτέλης 1-2

Δόξα Δράμας – Βόλος 2-1

Αιγινιακός – Απόλλων Λάρισας 0-4

Απόλλων Πόντου – Τρίκαλα 1-0

Ηρόδοτος – Αήττητος Σπατών 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ