Στον αέρα το μέλλον του Βοσνιάδη

Στον αέρα το μέλλον του Βοσνιάδη

Δεύτερη σερί ήττα για τον Ηρακλή και το μέλλον του τεχνικού του, Αλέκου Βοσνιάδη, κάθε άλλο παρά σίγουρο είναι στον Γηραιό.

Αν η συντριβή από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα (6-1) προκάλεσε τριγμούς στον Ηρακλή, η ήττα στο ντέρμπι κόντρα στην Κέρκυρα, μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο όπως και οι ηρακληδείς, σίγουρα έχει φέρει μαύρα σύννεφα πάνω από τη Μίκρα.

Η διοίκηση μπορεί να στήριξε με τη στάση της τον Αλέκο Βοσνιάδη, προπονητή της ομάδας, μετά από το ηχηρό χαστούκι από τον Ατρόμητο στο Κύπελλο, αλλά η ήττα από την Κέρκυρα έχει δυσχεράνει τη θέση του Έλληνα τεχνικού. Μπορεί να είναι αρχή ακόμα, αλλά ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που έχει σκοπό να κάνει πρωταθλητισμό στην Football League και η ανοχή σε γκέλες είναι περιορισμένοι. Δεν είναι τυχαία και η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10, που ζητούσε εν ολίγοις την αποπομπή του Βοσνιάδη από τον πάγκο της ομάδας.

Όπως και να έχει τίποτα δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα. Την Δευτέρα (5/11) είναι προγραμματισμένη σύσκεψη στην Μίκρα όπου θα συζητηθεί η εικόνα της ομάδας και το τι μέτρα πρέπει να ληφθούν γιοα να βελτιωθεί, με την φυσική παρουσία του Παύλου Μυροφορίδη, ενώ σε ανοικτή γραμμή σε όλη τη διάρκεια των διαβουλεύσεων θα είναι και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Τομ Παπαδόπουλος, από τις ΗΠΑ όπου και βρίσκεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ