Παναχαϊκή – Σπάρτη 1-0

Παναχαϊκή – Σπάρτη 1-0

Η Παναχαϊκή έφτασε κοντά σε δεύτερη απώλεια σε ισάριθμες αγωνιστικές, μετά την ισοπαλία με τον Αιγινιακό στην πρεμιέρα (2-2), ωστόσο ο Αργυρόπουλος σκόραρε με υπέροχη εκτέλεση φάουλ στο 82' και χάρισε στους Πατρινούς την πρώτη νίκη στη φετινή Football League απέναντι στη Σπάρτη (1-0).

Η εικόνα ήταν καλή. Το σκορ όμως δεν «συμφωνούσε» με την απόδοση. Η Παναχαϊκή ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Σπάρτη στην Πάτρα, όμως χρειάστηκε μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Θύμιου Αργυρόπουλου στο 82ο λεπτό για να φύγει νικήτρια από το ματς (1-0).

Το δεύτερο «καμπανάκι» ήταν έτοιμο να ηχήσει, μετά την ισοπαλία με τον Αιγινιακό στην πρεμιέρα (2-2), όμως η γκολάρα του Έλληνα άσου ήρθε για να τους λυτρώσει. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 58′, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με σουτ του Ελευθεριάδη, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχαν χαθεί σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τους Παπατόλιο, Μωραΐτη, Μαυρία και Κολ. Ο τελευταίος ήταν και εκ των διακριθέντων της ομάδας της Πάτρας.

Γενικότερα η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είχε την μπάλα, την κυκλοφορούσε εξαιρετικά ανά διαστήματα και έκανε την υπεροχή της εμφανή. Δίκαιη νίκη για τους Κοκκινόμαυρους, όμως το γεγονός ότι χρειάστηκαν 82 λεπτά για να βρουν δίχτυα, αναμφίβολα προκαλεί ορισμένους προβληματισμούς.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Σταμόπουλος, Πλέγας (46′ Αργυρόπουλος), Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κολ, Παπατόλιος, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (46′ Πολίμος), Μωραϊτης (63′ Κυνηγόπουλος), Τσελεπίδης

Σπάρτη (Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιέντσε, Στογιάνοβιτς, Βλαχομήτρος, Καινούργιος, Σαραντόπουλος (25′ Κωνσταντινόπουλος), Μαντζίρης (73′ Καψάσκης)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ