Συνεχίζει με Βοσνιάδη ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής αποφάσισε να συνεχίσει με τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο του, με την εισήγηση του τεχνικού διευθυντή του Γηραιού, Παύλου Μυροφορίδη, να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Συνεχίζει με Βοσνιάδη ο Ηρακλής | to10.gr

Η διοίκηση του Ηρακλή αποφάσισε να συνεχίσει να πορεύεται με τον Αλέκο Βοσνιάδη στην τεχνική ηγεσία της, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον 57χρονο προπονητή.

Τις τελευταίες ώρες το ενδεχόμενο απομάκρυνσής του από τον Κυανόλευκο πάγκο ήταν υπαρκτό, ελέω της συντριβής με 1-6 από τον Ατρόμητο στο Καυτανζόγλειο για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και της ήττας με 1-0 από την Κέρκυρα στη 2η αγωνιστική της Football League.

Εντούτοις, ο τεχνικός διευθυντής του Γηραιού, Παύλος Μυροφορίδης, αποφάνθηκε υπέρ της παραμονής του Έλληνα προπονητή, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η εμπειρία του είναι καθοριστική για το στόχο της ανόδου. Η εισήγηση αυτή έπαιξε και τον πιο σημαντικό ρόλο στην απόφαση παραμονής του Βοσνιάδη.

Σε περίπτωση που τα αρνητικά αποτελέσματα συνεχιστούν και εντέλει ο Βοσνιάδης αποχωρήσει από τον πάγκο του Ηρακλή, ο Άκης Μάντζιος είναι το φαβορί για να τον αντικαταστήσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο