Παναχαϊκή : Συνεχάρη τους διαιτητές του ματς με τον Άρη

Παναχαϊκή : Συνεχάρη τους διαιτητές του ματς με τον Άρη

Η Παναχαϊκή προχώρησε σε μια πολύ πρωτότυπη κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς με ανακοίνωση της έδωσε συγχαρητήρια στον διαιτητή Φουκάκη και τους βοηθούς για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας έδωσε συγχαρητήρια στους διαιτητές του Σαββατιάτικου (25/11) αγώνα κόντρα στον Άρη, εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής σε μια κίνηση ιδιαίτερα πρωτότυπη και ευχάριστη για ποδοσφαιρικά δεδομένα της Ελλάδας.

Οι Πατρινοί ανέφερε πως ο διαιτητής του αγώνα, Φουκάκης, διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και πως με τις αποφάσεις του δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη κ. Φουκάκη, τους βοηθούς του κ.κ. Κεσίσογλου & Θεοδώρου καθώς και όλο το διαιτητικό επιτελείο του αγώνα, για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.

Παρά την κρισιμότητα του αγώνα στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, σφυρίζοντας αντικειμενικά δυο μεγάλες και ιστορικές ομάδες, χωρίς με τις αποφάσεις τους να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα αμφισβήτησης.

Τέτοιες διαιτησίες δεν προάγουν μόνο τον τόσο ευαίσθητο και ταλαιπωρημένο τα τελευταία χρόνια χώρο της ελληνικής διαιτησίας αλλά βοηθούν στην αναβάθμιση του προϊόντος που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ