Εκτός ο Τάι, ατομικό για τρεις στον Ηρακλή

Εκτός ο Τάι, ατομικό για τρεις στον Ηρακλή

Χωρίς τον Βραζιλιάνο Τάι θα παραταχθεί κόντρα στον Αιγινιακό ο Ηρακλής, την ώρα που ο Βοσνιάδης έχει άλλους τρεις παίκτες που κάνουν ατομικό πρόγραμμα.

Μία απουσία και τρεις… πονοκεφάλους έχει ο προπονητής του Γηραιού, Αλέκος Βοσνιάδης, στην προσπάθειά του να προετοιμάσει την ομάδα του ενόψει του ματς με τον Αιγινιακό. Ο Βραζιλιάνος Τάι είναι εκτός ενώ οι Κανακούδης, Περόνε και Καζναφέρης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ηρακλής:

«Στις προπονήσεις επανήλθαν σήμερα (7/11) οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, οι οποίοι γυμνάστηκαν στις εγκαταστάσεις του Λώλα και συνέχισαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (11/11) κόντρα στον Αιγινιακό (15.00)

Από το παιχνίδι αυτό, θα απουσιάσουν σίγουρα ο Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι), ο οποίος μετά τις περαιτέρω εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση στο γαστροκνήμιο,καθώς επίσης και ο Πέτρος Κανακούδης.

Στη σημερινή προπόνηση, ο τελευταίος μαζί με τους Εμανουέλ Περόνε και Κώστα Καζναφέρη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά για τον Αργεντινό επιθετικό δεν υπάρχει ανησυχία ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και πάλι στις εγκαταστάσεις του Λώλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ