Μαγνητική για τρεις στον Ηρακλή

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της Κυριακάτικης (11/11) αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο (15.00) για την 3η αγωνιστική της Football League.


Μαγνητική για τρεις στον Ηρακλή | to10.gr

Εν αναμονή της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές, βρίσκονται στον Ηρακλή. Ο λόγος για τους Γιαννίτση, Κανακούδη και Τάι, με τα αποτελέσματα να αναμένονται την Παρασκευή (9/11).

Αναλυτικά η ενημέρωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Με μια πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει της Κυριακάτικης (11/11) αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο (15.00) για την 3η αγωνιστική της Football League.

Σ΄ ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Πέτρος Κανακούδης και Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι) πέρασαν από μαγνητική. Ο πρώτος για ένα παλαιότερο χτύπημα στον καρπό, ο δεύτερος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει βελτίωση μετά το πρόγραμμα θεραπείας που ακολούθησε και ο τρίτος λόγω της θλάσης που υπέστη στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Κέρκυρας.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας και μετά την πρωινή προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο