Μαγνητική για τρεις στον Ηρακλή

Μαγνητική για τρεις στον Ηρακλή

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει της Κυριακάτικης (11/11) αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο (15.00) για την 3η αγωνιστική της Football League.

Εν αναμονή της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές, βρίσκονται στον Ηρακλή. Ο λόγος για τους Γιαννίτση, Κανακούδη και Τάι, με τα αποτελέσματα να αναμένονται την Παρασκευή (9/11).

Αναλυτικά η ενημέρωση της κυανόλευκης ΠΑΕ: «Με μια πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ηρακλή, ενόψει της Κυριακάτικης (11/11) αναμέτρησης με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο (15.00) για την 3η αγωνιστική της Football League.

Σ΄ ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Πέτρος Κανακούδης και Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι) πέρασαν από μαγνητική. Ο πρώτος για ένα παλαιότερο χτύπημα στον καρπό, ο δεύτερος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει βελτίωση μετά το πρόγραμμα θεραπείας που ακολούθησε και ο τρίτος λόγω της θλάσης που υπέστη στην αναμέτρηση με τον ΑΟ Κέρκυρας.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας και μετά την πρωινή προπόνηση, η οποία θα διεξαχθεί στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ