Με Γεωργίου, αλλά χωρίς Καζναφέρη η αποστολή του Ηρακλή

Με Γεωργίου, αλλά χωρίς Καζναφέρη η αποστολή του Ηρακλή

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του Ηρακλή για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό στο Καυτανζόγλειο (11/11, 15:00). Μέσα ο Γεωργίου, εκτός οι Καζναφέρης, Κανακούδης και Τάι.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Αιγινιακό που θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής (11/11, 15:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης ανακοίνωσε την αποστολή των Κυανόλευκων για το ματς με τους Αιγινιώτες στο Καυτανζόγλειο, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτήν τον Φώτη Γεωργίου, ο οποίος είχε μείνει εκτός στο παιχνίδι με την Κέρκυρα λόγω ίωσης.

Εκείνοι που αποκλείστηκαν εξαιτίας των τραυματισμών τους είναι οι Πέτρος Κανακούδης, Κώστας Καζναφέρης, Γιάννης Παπαδόπουλος και φυσικά ο Τάι.

Αναλυτικά: Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Γιώργος Κούσας, Χρήστος Κουκόλης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Χουσεiν Μουμίν, Νίκος Καλτσάς, Κώστας Παναγιωτούδης, Κώστας Μενδρινός, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Φώτης Γεωργίου, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας, Εμανουέλ Περόνε

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ