Επέστρεψε στις νίκες ο ΝΠΣ Βόλος, περίπατος του Εργοτέλη στη Σπάρτη

Επέστρεψε στις νίκες ο ΝΠΣ Βόλος, περίπατος του Εργοτέλη στη Σπάρτη

Ο Εργοτέλης πέρασε και από την έδρα της Σπάρτης (2-0) και συνεχίζει το νικηφόρο σερί του, ενώ στις νίκες επέστρεψε και ο Βόλος, ο οποίος νίκησε με το ίδιο σκορ.

Το «3Χ3» έκανε ο Εργοτέλης, νικώντας με 2-0 την Σπάρτη, ενώ ο Νέος Βόλος επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Πόντου και επέστρεψε στις νίκες, στα σημερινά ματς για την τρίτη αγωνιστική της Football League.

Στον Βόλο η τοπική ομάδα νίκησε εύκολα σχετικά τον Απόλλωνα Πόντου με 2-0 και σημείωσε τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Μαγνησίας ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο 23ο λεπτό άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Θεοδωρόπουλου, ο οποίος αντί να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Βόλος κυριάρχησε στο ματς και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα παρόλα αυτά μέχρι το τελευταίο τέταρτο το παιχνίδι ήταν ανοιχτό. Τελικά οι γηπεδούχοι σφράγισαν τη νίκη στο 82ο λεπτό με σκόρερ τον Μάντζη ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Στο άλλο παιχνίδι για τη Football League, ο Εργοτέλης πέρασε σαν τρένο από τη Σπάρτη και διατήρησε το απόλυτο στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί άνοιξαν το σκορ στο 21 ‘ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσέλιου.

Στο 75ο λεπτό ο Εργοτέλης πέτυχε και δεύτερο τέρμα πάλι με στημένη φάση, αυτή τη φορά με όμορφη εκτέλεση φάουλ του Μπουρσέλη, ενώ θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του στη συνέχεια του ματς. Τελικά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 2-0 και ο Εργοτέλης παρέμεινε πρώτος και ανίκητος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3η αγωνιστικής:

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Βόλος-Απόλλων Πόντου 2-0 (23’ αυτ. Θεοδωρόπουλος, 82’ Μάντζης)
Σπάρτη-Εργοτέλης 1-0 (21’ πεν. Τσέλιος, 75’ Μπουρσέλης)

Κυριακή 11 Νοεμβρίου

Απόλλων Λάρισας-Παναχαϊκή (15:00, ΕΡΤ 3)
Τρίκαλα-ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00)
Ηρακλής-Αιγινιακός (15:00)
Αήττητος Σπάτων-Κέρκυρα (15:00)
Πλατανιάς-Δόξα Δράμας (15:00)
Ηρόδοτος-Καραϊσκάκης Άρτας (15:00)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ