Ηρακλής – Αιγινιακός 1-1

Ηρακλής – Αιγινιακός 1-1

«Στραβοπάτησε» ο Ηρακλής εντός έδρας με την ισοπαλία απέναντι στον Αιγινιακό (1-1), ενώ ο Απόλλων Λάρισας με τη νίκη (1-0) επί της Παναχαϊκής.

Άλλους δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε ο Ηρακλής στην κούρσα της Football League για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Ο Αιγινιακός υποχρέωσε τον «γηραιό» σε νέα απώλεια βαθμών, με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Ηρακλής ήταν ανώτερος και στα 90 λεπτά και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες αλλά το γκολ που θα έδιωχνε το άγχος δεν ερχόταν. Αντίθετα από ένα σημείο και μετά στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Αιγινιακού ξεθάρρεψε και έβγαινε λίγο πιο ζωηρά στις αντεπιθέσεις. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Ιβάν Πέριτς στο 78′. Την παρτίδα για τον Ηρακλή έσωσε ο Χρήστος Ρόβας τρία λεπτά πριν τη λήξη ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Νίκη επί της Παναχαϊκής 1-0 και 3×3 ο Απόλλων Λάρισας

Ο Απόλλων Λάρισας φιλοξένησε την Παναχαϊκή σε μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Football League. Με τις δύο ομάδες αήττητες μέχρι τώρα το ματς αναμενόταν και ήταν ντέρμπι. Οι γηπεδοίχοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό και στη συνέχεια προσπάθησαν κυρίως να διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Σε μία ισορροπημένη αναμέτρηση, οι Πατρινοί ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία εντός αγωνιστικού χώρου ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης. Όσο κι αν προσπάθησαν όμως οι φιλοξενούμενοι το 1-0 παρέμεινε και ο Απόλλων πήρε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Τα αποτελέσματα της Football League

Ηρακλής – Αιγινιακός 1-1

Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή 1-0

Πλατανιάς – Δόξα Δράμας 0-0

Τρίκαλα – ΑΟΧ Κισσαμικός 2-0

Ηρόδοτος – Καραϊσκάκης 2-0

Αήττητος Σπάτων – Κέρκυρα 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ