Συνάντηση του Ηρακλή με τον Αντωνίου, αρνητικές απαντήσεις από Παπαδόπουλο και Παντελίδη

Συνάντηση του Ηρακλή με τον Αντωνίου, αρνητικές απαντήσεις από Παπαδόπουλο και Παντελίδη

Ο Ηρακλής είχε συνάντηση με τον Σωτήρη Αντωνίου για τη θέση του προπονητή, δίχως οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία. Οι αρνητικές απαντήσεις από τους Παπαδόπουλο και Παντελίδη, και η λίστα με τους υποψήφιους.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή μετά το 1-1 με τον Αιγινιακό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Football League και το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) η ΠΑΕ Ηρακλής είχε συνάντηση στα γραφεία της με τον Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος αποτελεί βασικό υποψήφιο για να αναλάβει τη θέση.

Προς το παρόν δεν υφίσταται συμφωνία ανάμεσα στον μέχρι πρότινος προπονητής της Λάρισας και τη διοίκηση του Γηραιού, όμως η υπόθεση αναμένεται να κλείσει, είτε θετικά είτε αρνητικά, μέσα στο επόμενο 24ωρο.

Ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Δημήτρη Ελευθερόπουλου, Σάκη Τσιώλη και Άκη Μάντζιου, με τον τελευταίο να μοιάζει ο επικρατέστερος μεταξύ των τριών προαναφερθέντων, όπως σας είχε αποκαλύψει από τις 5 Νοεμβρίου to10.gr.

Τέλος, ο τεχνικός διευθυντής των Κυανόλευκων, Παύλος Μυροφορίδης, εστράφη στις περιπτώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου (προπονητής του ΟΦΗ) και του Σάββα Παντελίδη (προ μερικών ωρών έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης για χάρη του Άρη), όμως εισέπραξε αρνητικές απαντήσεις και από τις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ