Τρένο ο Εργοτέλης, μεγάλες νίκες για Πλατανιά και Βόλο

Τρένο ο Εργοτέλης, μεγάλες νίκες για Πλατανιά και Βόλο

Το απόλυτο των νικών μετά από τέσσερις αγωνιστικές κράτησε ο Εργοτέλης, καθώς επικράτησε με 3-0 των Τρικάλων. Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Πλατανιά (1-0 τον Απόλλωνα Πόντου) και Βόλος (2-1 τον Κισσαμικό). Ήττα στη Δράμα για την Δόξα από τον Ηρόδοτο (2-3).

Εργοτέλης – Τρίκαλα 3-0

Την αήττητη πορεία τους συνέχισε ο Εργοτέλης στην Football League, με τους Κρητικούς να επικρατούν των Τρικάλων με 3-0 και να κάνουν το 4Χ4.

Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου είχε τα ηνία της αναμέτρησης από την αρχή και πήραν κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Κοζορώνη στο 38΄. Στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της κρητικής ομάδας ανέβασαν και άλλο το ρυθμό του αγώνα και με ωραία σουτ των Μπουτσάκη και Ιατρούδη διαμόρφωσαν το τελικό 3-0, ενώ ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος είχε δοκάρι στο 56΄ για να πετύχει και άλλο τέρμα.

Μετά από αυτόν τον αγώνα, τα Τρίκαλα να σημειώνουν την τρίτη τους ήττα στην Football League, έχοντας μόλις μία νίκη.

Εργοτέλης (Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Γιακούμπου, Οικονόμου (78′ Μαζουλουξής), Μπάτζιος, Κοζορώνης, Μπουτσάκης (75′ Καπνίδης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης, Έφορντ, Σταθόπουλος (58′ Μπουρσέλης).

Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Ταΐρης, Πάνος, Γκόλιας, Συριόπουλος, Γκότοβος, Τσιάρας, Γκουγκούδης (54′ Κάπος), Γιουκάρης (54′ Σταματάκος), Σιμελίδης, Τριανταφυλλάκος, Βανκεβάι (61′ Νιάρος).

Δόξα Δράμας – Ηρόδοτος 2-3

Εξαιρετικό παιχνίδι έγινε στην Δράμα, καθώς η Δόξα ηττήθηκε από τον Ηρόδοτο με 3-2 εντός έδρας.

Το πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα ήταν φρενήρης, με τις δυο ομάδες να σκοράρουν συνολικά και τα πέντε γκολ του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού με τον Κουσκουνά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από ωραία συνεργασία με τον Μπαϊκαρά, με τον Ηρόδοτο να απαντάει άμεσα για το 1-1 μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, ενώ στο 31΄ οι Κρητικοί έκαναν την ολική ανατροπή με γκολ του Αυγενικού.

Ωστόσο, η Δόξα τρία λεπτά αργότερα κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι στο 34΄, όμως ο Ηρόδοτος βρήκε τον τρόπο να πάρει εκ νέου το προβάδισμα με τον Γιαλούση να κάνει το 3-2 , σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ, με την Δόξα να προσπαθεί να φέρει το ματς στα ίσια αλλά να μην το καταφέρνει, καθώς ο Κασμερίδης αποσόβησε όποιον κίνδυνο δημιουργούταν.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Στάικος Βεργέτης): Πίτκας, Πεταυράκης, Μακρής, Ρουγκάλας (60′ Πέρεθ), Πατράλης (77′ Νατσιόπουλος), Καψάλης, Ριζογιάννης, Κρητικός (70′ Σουμά), Μπαϊκαρά, Κρουθ, Κουσκουνάς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Δαμιανάκης (57′ Κανδηλάκης), Φραγκουλάκης, Μασάδο (87′ Φουκαράκης), Κασαπάκης, Αυγενικού (67′ Αμαραντίδης), Αργκιλέσι, Σμυρλής

Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς

Στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Football League ανέβηκε ο Πλατανιάς μετά από την εκτός έδρας επικράτηση του κόντρα στον Απόλλων Πόντου με 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο δεν μπορούσαν να απειλήσουν με αποτέλεσμα τους Χανιώτες, οι οποίοι από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου ισορρόπησαν τον αγώνα, παίρνοντας παράλληλα και το προβάδισμα στο 43΄. Συγκεκριμένα, ο Θεοδωρόπουλος έκανε λάθος έξοδο και ο Νίλι με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έμειναν και με 10 παίκτες, καθώς ο Ποζατζίδης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό τους ασκήσαν πίεση στον Πλατανιά αλλά χωρίς αποτέλεσμα καθώς το γκολ δεν ερχόταν.  Τελικά ήρθε στο 76′ με τον Κυβελίδη, αλλά ακυρώθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, ενώ στο 88΄ ο Απόλλων Πόντου έμειναν και αυτοί με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σουντούρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Μετά από αυτό, ο ρυθμός του ματς μειώθηκε με αποτέλεσμα ο Πλατανιάς να πάρει μια σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα.

Νίκη που τον εδραίωσε στην τρίτη θέση της Football League πέτυχε ο Βόλος, καθώς επικράτησε εκτός έδρας του Κισσαμικού με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχισαν να προηγηθούν μόλις στο 3΄ με τον Δημόπουλο, ενώ εννιά λεπτά αργότερα οι νεοφώτιστοι έκαναν το 2-0 με τον Καμπαγιέρο, βάζοντας στέρεες βάσεις στην επικράτηση τους. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βγάλουν αντίδραση στο 35΄, καθώς ο Σιμόν μείωσε σε 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο, το σκορ δεν άλλαξε με αποτέλεσμα οι Βολιώτες να πανηγυρίζουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

ΑΟΧ Κισσαμικός (Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι, Σισέ, Ζιουλής, Παπαχρήστος, Σελινιωτάκης, Γκίνη, Σιμόν, Καραγιάννης, Βρεττός (55′ Αρναρέλλης), Αποστολόπουλος.

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (43′ λ.τ Καρρίκι), Γκαλίτσιος, Δημόπουλος, Πέντα (46′ Ηλιόπουλος), Δόρης, Καμπαγέρο, Κότο, Πίτου Γκαρσία, Μάντζης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ