Ελευθερόπουλος: «Έχουμε μείνει πίσω και αυτό δεν ταιριάζει στον Ηρακλή»

Ελευθερόπουλος: «Έχουμε μείνει πίσω και αυτό δεν ταιριάζει στον Ηρακλή»

Το ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Ηρακλή δεν συνοδεύτηκε από νίκη κάτι που στενοχώρησε τον νέο τεχνικό του «γηραιού».

Η Παναχαϊκή επικράτησε στην Πάτρα του Ηρακλή με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Football League. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του στον πάγκο του «γηραιού» με την αρνητική πορεία του Ηρακλή να συνεχίζεται.

Στη συνέντευξη τύπου ο παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε ότι η θέση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής δεν ταιριάζει στην ιστορία της ομάδας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα, είχαμε εκνευρισμό στο παιχνίδι και δεχθήκαμε νωρίς το γκολ. Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Εν συνεχεία πιέσαμε, σηκώθηκε η μπάλα από τον άξονα κάτι που δε θέλω, μιας και αυτό που θέλω, είναι ανάπτυξη από τα άκρα.

Έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά, δεν ταιριάζει αυτό στην ιστορία και τη δυναμική του Ηρακλή. Αυτό που πρέπει είναι να πάρουμε περισσότερα πράγματα από την ομάδα. Για αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να μπαίνουμε αλλιώς στο γήπεδο, να βγάζουμε προσωπικότητα».

Εν συνεχεία ο προπονητής του Ηρακλή προσέθεσε: «Το σύστημα αλλάζει αναλόγως τον αντίπαλο. Αναγκαστήκαμε να το κάνουμε γιατί ήμασταν πίσω στο σκορ. Έγιναν πολλά που δεν είναι στη φιλοσοφία μου αλλά όταν χάνεις ψάχνεις τρόπους να αλλάξεις την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ