Ελευθερόπουλος: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο»

Ελευθερόπουλος: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο»

Την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την αγωνιστική κατάρρευση του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας είχε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Το δικό του σχόλιο για το ματς κόντρα στον Απόλλων Λάρισας έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, με τον προπονητή του Ηρακλή να ζητά συγγνώμη για την κατάρρευση του Γηραιού στο δεύτερο ημίχρονο, που είχε ως επακόλουθο την ανατροπή του σκορ από την ομάδα του Μαρσέλο Τροΐζι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

Αρχικά τόνισε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη για το δεύτερο ημίχρονο και για την ήττα, αυτή τη στιγμή είναι το μόνο που μπορώ να κάνω. Πρέπει να το ξεπεράσουμε γιατί σε 72 ώρες έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι που θα παίξει ρόλο η ψυχολογία.Η ομάδα ξεκίνησε εκπληκτικά νικούσαμε 3-1 και είχαμε τρία δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μόλις δεχτήκαμε το γκολ και λόγω της κακής ψυχολογίας έγινε αυτό που δεν έπρεπε να γίνει».

Για το αν είναι ακόμα εφικτός ο στόχος της ανόδου: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές να επαναπροσδιορίσουμε πράγματα, αλλά τονίζω ότι έχουμε άλλον ένα αγώνα την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο».

Για την κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο: «Η ομάδα δημιουργήθηκε αργά αλλάξανε τρεις προπονητές μέσα σε τρεις μήνες τα παιδιά δεν είχαν ψυχολογία η οποία στράβωσε από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και έπειτα. Την Κυριακή θα είμαι εδώ με τρία παιχνίδια σε δέκα μέρες στο πρώτο ημίχρονο υπήρχαν στοιχεία από αυτά που έχουμε δουλέψει, στο δεύτερο απλά δεν υπήρχαμε».

Για τις αλλαγές Περόνε και Κλέιτον: «Είναι το σωματικό ο Περόνε είχε ένα χτύπημα και ο Κλέιτον δεν άντεχε άλλο, το ταξίδι μας ταλαιπώρησε σε συνδυασμό με την μεγάλη ηλικία που έχει η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ