Ηρακλής: Αμφίβολος ο Κούσας ενόψει Σπάρτης, ανεβάζει ρυθμούς ο Κανακούδης

Ηρακλής: Αμφίβολος ο Κούσας ενόψει Σπάρτης, ανεβάζει ρυθμούς ο Κανακούδης

Ο έμπειρος αμυντικός έχει μία επιβάρυνση στον προσαγωγό και είναι αμφίβολος για το ματς της Κυριακής – Ανεβάζει συνεχώς στροφές ο Κανακούδης.

Κατήφεια και προβληματισμό προκάλεσε στο στρατόπεδο του Ηρακλή η σοκαριστική, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ήττα από τον Απόλλωνα Λάρισας με 4-3. Η ομάδα του Ελευθερόπουλου προηγήθηκε με 3-1, αλλά στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε και δέχθηκε 3 γκολ. Μια ήττα που προκάλεσε την οργή των οπαδών του Ηρακλή, οι οποίοι ζητούσαν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες και να φύγουν από το γήπεδο.

Οι Κυανόλευκοι καλούνται να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τον Απόλλωνα και να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με αντίπαλο την Σπάρτη, για την 6η αγωνιστική της Football League. Στο παιχνίδι με την ομάδα της Πελοποννήσου ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πέτρο Κανακούδη, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Γιώργου Κούσα.

Ο πρώτος δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις για να ξεπεράσει άμεσα τον τραυματισμό του και να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Ελευθερόπουλου, ενώ ο δεύτερος έχει μία επιβάρυνση στον προσαγωγό και πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί την Κυριακή. Οσον αφορά στον Στράτο Χιντζίδη, ο άσος του Ηρακλή είχε δεχθεί ένα χτύπημα στο γόνατο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το Σάββατο ο Ηρακλής θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του και στη συνέχεια ο Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ